Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικούς λόγους να χωρίσει αλλά και διαφορετικό τρόπο να το ανακοινώσει. 

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι εύκολο να ξέρεις γιατί αποφάσισε ο Κριός να χωρίσει. Το πιθανότερο είναι να ένοιωσε ότι στη σχέση τελματώθηκε, βαρέθηκε, εξατμίστηκε το ενδιαφέρον του για σένα. Πως συνέβη αυτό; Δεν τον ακολουθούσας στις εξορμήσεις του σε εκδρομές, σε αθλητικούς ή ποδοσφαιρικούς αγώνες, δεν ήταν τα σπορ το δυνατό σου σημείο και δεν είχε αντίπαλο να τον συναγωνίζεται και να τον ξεπερνάει και να είναι πάντα ο νικητής.

Μέχρι εδώ τα αποδίδουμε όλα στην ανταγωνιστική πλευρά του που είναι ιδιαίτερα τονισμένη στον Κριό. Όμως πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μπήκε στη μέση κάποιο τρίτο πρόσωπο που ο Κριός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόκληση να το κατακτήσει. Οργανώνει την απόδραση από την σχέση θεαματικά στήνοντας έναν καυγά τρικούβερτο που θα του δώσει την ευκαιρία να βροντήξει την πόρτα πίσω του φεύγοντας θυμωμένος για να φοβηθείς να του ζητήσεις εξηγήσεις. Όσο για δικαιολογία, σιγά μη σου δώσει!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος για να χωρίσει, δεν χρειάζεται δικαιολογίες ούτε ευγενικές, ούτε παραπλανητικές και ψεύτικες. Απλώς δεν χωρίζει με δική του πρωτοβουλία. Εσύ πρέπει να βρεις κάποια για να χαλάσεις την σχέση αν θέλεις. Αυτός ποτέ! Ή σχεδόν ποτέ Είναι πιστός και σταθερός, προσκολλημένος στην σχέση, πιστεύει σ’ αυτήν, θέλει να διατηρηθεί όπως θέλει και να μην καταρρεύσει ο κόσμος του που έχει κτίσει επάνω σ’ αυτήν. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να δώσει αυτός τέλος είναι η απιστία σου.

Το μεγαλύτερο έγκλημα για τον Ταύρο και που δεν μπορεί να συγχωρηθεί σε καμιά περίπτωση και που δεν έχει ελαφρυντικά. Η μόνη εξήγηση που μπορεί να σου δώσει ο Ταύρος και δεν είναι δικαιολογία: ¨Με απάτησες, τελειώσαμε¨. Αν έχει απομείνει μέσα του και κάποιο ίχνος ψυχραιμίας, θα επιλέξει να σε χωρίσει εξ αποστάσεως για να μην υπάρξει άμεση επαφή και σας γράψουν αστυνομικό δελτίο και εφημερίδες

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος που το ‘χει σε κακό να περιοριστεί, να νοιώσει δέσμευση, να πάψει να φλερτάρει επειδή η παρουσία σου τον εμποδίζει, η σχέση του φέρνει στο μυαλό κλουβί, έχει στην άκρη της γλώσσας του το ¨χωρίζουμε γιατί…¨ Το γιατί διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση ανάλογα με το τι τον βολεύει για να εξασφαλίσει ότι είναι πειστικό και για να σου βγει από πάνω και αδικημένος.

Μα και βέβαια εσύ έφταιγες, ποιος άλλος; Εσύ φταις που γεννήθηκε άστατος, που βρήκε και άλλο αναπληρωματικό ταίρι ή μήπως ήσουν εσύ; Θα σου σκάσει την απόφαση του μόλις μυριστεί ότι υποπτεύεσαι ότι παίζει σε διπλό ταμπλό, επικαλούμενος ότι πνίγεται στην σχέση, ότι χρειάζεται τον χώρο του, ότι η επικοινωνία μεταξύ σας έχει γίνει πολύ φτωχή, επομένως ¨Άντε γεια¨. Και εσύ απαντάς: Κατευόδιο! Και μη μας γράφεις!

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα