Εξετάζοντας το θέμα από αστρολογική πλευρά, προφανώς άλλα ζώδια είναι πιο πεισματάρικα και άλλα πιο υποχωρητικά. Αλλά και στην υποχώρηση, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, παιδιά. Ας δούμε λοιπόν όλα τα ζώδια με τη σειρά.

ΚΡΙΟΣ

Κανείς δεν κάνει του κεφαλιού του με περισσότερη συνέπεια από τον Κριό. Η έκφραση που θα ακούσεις συχνότερα από τα χείλη του είναι «εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και αν θέλεις ακολουθείς». Αν πάλι δεν θέλεις, κακό δικό σου και σκασίλα δικιά του, υπονοείται. Βέβαια, επειδή είναι γαλαντόμος, τα χατίρια των άλλων θα τα κάνει κατά καιρούς. Αλλά θα έχει δηλώσει ότι δεν περιλαμβάνονται στην τιμή και θα υπάρξει έξτρα χρέωση. Τι είδους χρέωση; Για παράδειγμα, εγώ δέχτηκα να πάμε να φάμε στη μάνα σου προχτές. Εσύ δεν θα στραβομουτσουνιάσεις που θα φύγω τριήμερο με τα παιδιά, ωραία; Τέλεια. Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει τη φήμη του πεισματάρη, αλλά μπορεί να υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό για να μην κακοκαρδίσει κάποιον που αγαπάει. Φτάνει να μην είναι εις βάρος της προσωπικής καλοπέρασης και του γούστου του. Θέλεις να πάτε βόλτα στο Θησείο και όχι στη ροκ συναυλία που θα προτιμούσε; Κανένα πρόβλημα. Θα συμβιβαστεί. Αλλά αυτές οι τρομακτικές κουρτίνες με τη φούξια ρίγα δεν θα κρεμαστούν στο σαλόνι ούτε πάνω από το πτώμα του. Μπορείς να τις πάρεις και να πάτε όπου αλλού θέλετε. Αν πάλι του επιβάλλουν κάτι, θα κάνει υπομονή, ώσπου ξαφνικά θα εκραγεί σαν χύτρα ταχύτητας με χαλασμένη βαλβίδα. Δεν θα θες να είσαι εκεί, σίγουρα πράγματα. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα γίνει χαλί για να πατήσεις, γέφυρα για να διαβείς και αεροπλάνο για να πετάξεις. Στα λόγια, πάντα. Στην πράξη, πάντα θα υπάρχει μια αιτία που, όπως θα σου εξηγήσει πολύ πειστικά, η ικανοποίηση της δικής του ανάγκης προηγείται. Αλλά κάνε κι εσύ μια παραχώρηση, και την επόμενη φορά θα γίνει το δικό σου χατίρι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μπορείς κάλλιστα να περιμένεις αυτή την επόμενη φορά, που για κάποιο λόγο θα παραμένει διαρκώς επόμενη. Σαν να κυνηγάς το ουράνιο τόξο, ένα πράγμα. Αλλά ο Δίδυμος είναι ικανός να σου βγει κι από πάνω, πως κατά βάθος σε καλό σου βγήκε, βρε κουτό. 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και πώς δηλαδή δεν θα το κάνετε έτσι που θέλει εκείνος, αλλά όπως θες εσύ; Πώς μπορείς να αγνοείς τις δικές του ανάγκες; Ο Καρκίνος έχει μια τρομερή ευκολία να βρίσκει λόγους που αποδεικνύουν πόσο τελικά είσαι εαυτούλης. Η επιμονή σου να γίνει το δικό σου είναι η περίτρανη απόδειξη. Αλλά θα καταπιεί τον πόνο του για άλλη μια φορά, γιατί όπως οι μεγάλες αυτοκρατορίες βασίστηκαν στα καταναγκαστικά έργα των σκλάβων, έτσι και οι μακροχρόνιες σχέσεις βασίζονται στο ότι κάποιος (αυτός δηλαδή) είναι το θύμα που όλο υποχωρεί. Αν δεν το κατάλαβες ακόμα, η γκρίνια του Καρκίνου σπάει ακόμα και πέτρες. Πόσο μάλλον τα δικά σου νεύρα. 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα