Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να πας μπροστά στη ζωή, είναι ακούγοντας και επικοινωνώντας με τους άλλους. Παρόλα αυτά, ίσως ο Τοξότης να δυσκολευτεί σε αυτό. Για την ακρίβεια, ένας Τοξότης θέλει να "τρέχει" τα πράγματα, κάτι που μπορεί αν δημιουργήσει θέματα στις σχέσεις του. Φρόντισε πάντα να αφιερώνεις κάποιο χρόνο στα πράγματα και να μην βιάζεσαι.

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δουλεύεις πολύ σκληρά και, η επαγγελματική σου αποκατάσταση είναι το νούμερο 1 στη λίστα σου. Είναι πολύ καλό που έχεις στόχους και ζητάς την επιτυχία. Πρέπει να έχεις υπόψη σου όμως, ότι αυτή η στάση δεν βοηθά πάντα. Ταιριάζεις στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά συχνά οδηγείσαι σε πλατωνικές επιθυμίες, που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Μπορεί επίσης, να σε οδηγήσει ψεύτικες φιλίες αλλά και σε αποστασιοποίηση. Και κανείς δεν το θέλει αυτό.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Υδροχόος (29 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι έχουν την ικανότητα να συνδέονται με τους άλλους και είναι ευαίσθητα άτομα. Συχνά όμως και ανασφαλή για τον εαυτό τους. Αυτό μπορεί να κάνει έναν Υδροχόο, να νιώσει "χαμένος" στον επαγγελματικό τομέα. Αν ξεκινήσεις να παίρνεις μικρά ρίσκα, σε έναν στόχο που έχεις θέσει, μπορεί να αποδειχθεί πολύ ωφέλιμο, όπως και η επικοινωνία με τους γύρω σου, που μπορεί να σου προσφέρει υποστήριξη.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες έχουν την  τάση να χάνονται στις σκέψεις τους, πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί πολύ εποικοδομητικό όταν θέλεις να κάνεις τη ζωή σου δημιουργική. Όταν όμως έχει να κάνει με το να χτίσει σχέσεις ή να ζητήσει βοήθεια; Όχι και τόσο. Αυτό που θα βοηθούσε έναν Ιχθύ, θα ήταν η σύνδεση του με τον έξω κόσμο, μέσω της εξυπηρέτησης των γύρω του. Για παράδειγμα, το να προσφέρει τη βοήθεια ή τη φροντίδα του στην οικογένεια ή σε φίλους του, θα τον βοηθήσει πολύ να βγει από το "καβούκι" του.

Αν βρήκες κάτι κοινό μεταξύ του αληθινού σου χαρακτήρα και του ζωδίου σου, τότε παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Αν πάλι όχι, συνέχισε να είσαι όσο υπέροχος είσαι!

πηγή:

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα