Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ενώ αναμφίβολα έχει τις δικές του επιτυχίες, ένας Λέων δεν θα διστάσει να κλέψει λίγο από τη δόξα κάποιου άλλου. Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την επίδειξη τους καθώς και για το ότι θέλουν να παίρνουν εύσημα για κατορθώματα άλλων. Παρόλο που γενικά, η αυτοπεποίθηση είναι καλή, κάποιες φορές μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Για παράδειγμα, μέσα στην οικογένεια, ανάμεσα σε αδέρφια, ή μεταξύ συνεργατών, που μπορεί να έχουν χαμηλότερη βαθμίδα από το Λέοντα. Μην αφήσεις επομένως, αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου να σε βάλει σε μπελάδες ή να σε πάει πίσω.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σαν Παρθένος λατρεύεις ή και ζεις, για την τελειότητα. Αλλά μην αφήσεις αυτή την επιθυμία να σταθεί εμπόδιο. Όταν ένας Παρθένος παθαίνει εμμονή με τις λεπτομέρειες, συνήθως χρονοτριβεί και καταλήγει αναστατωμένος. Λάθη γίνονται αλλά μερικές φορές, φέρνουν ωραίες εκπλήξεις. ΑΝ ένας παρθένος λοιπόν,  χαλαρώσει και να δεχτεί οτιδήποτε του έρχεται, θα μπορέσει να απολαύσει περισσότερο τη δουλειά, τις σχέσεις και τη ζωή του.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

Δεδομένου ότι ο Ζυγός συμβολίζεται με μία ζυγαριά, η τάση που έχει είναι να "ζυγίζει" όλες του τις επιλογές. Πράγμα υπέροχο. Πράγμα όμως επίσης, που μπορεί όντως να σταθεί εμπόδιο. Ένας Ζυγός μπορεί να μην είναι σίγουρος για το ποιό δρόμο να πάρει. Αυτή η αναποφασιστικότητα τον κάνει να νιώθει βαλτωμένος ή ακόμα χειρότερα, εφησυχασμένος. Αυτό που θα βοηθούσε το Ζυγό θα ήταν η συζήτηση και η συμβουλή από ένα φίλο ή σύμβουλο. Λέγοντας αυτό που θέλουν, ακούνε τη φωνή τους και αποφασίζουν εκείνη τη στιγμή ενστικτωδώς.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί κλείνονται πολύ στις σκέψεις και τα συναίσθημα τους, αλλά συχνά, σε ανθυγιεινό βαθμό.  έχουν την τάση να είναι σκληροί και αυστηροί με τον εαυτό τους, σε σημείο που φτάνει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Αλλά αυτό, όχι μόνο πνίγει εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά και τις γύρω σχέσεις σου. Όπως είναι γνωστό, οι Σκορπιοί θέλουν χρόνο για να εμπιστευτούν κάποιον άλλο, αλλά ακόμα περισσότερο, τους εαυτούς τους.

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα