Είναι στιγμές που νιώθετε πολύ down. Κι όπως λένε πολλοί «Η ζωή είναι δύσκολη και τη στιγμή που θα το αποδεχτείτε αυτό, θα γίνει ευκολότερη».

Αν λοιπόν, ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσεις, τότε ίσως είναι πιο εύκολο να βρεις τη λύση. Ποιος είναι ο ρόλος της αστρολογίας και του ζωδίου σας σε αυτό; Μπορεί να βοηθήσει το ζώδιό σας;

Σε πολλές περιπτώσεις, ναι. Για παράδειγμα, για ένα άτομο η ιδέα της παραμονής στο σπίτι και το να μην κάνει τίποτε μπορεί να είναι το χειρότερο πράγμα γι΄αυτόν, σε αντίθεση με κάποιον άλλον που μπορεί να ονειρεύεται τη μοναχική ζωή.

Τα ζώδια μας λένε πολλά όταν πρόκειται για το τι ακριβώς μπορεί να μας προκαλέσει κατάθλιψη. Ποια είναι όμως τα πιο καταθλιπτικά ζώδια και τι προκαλεί τα συναισθήματα της κατάθλιψης για καθένα από αυτά;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτό που καταπνίγει τον Κριό, παραμένει άγνωστο. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να «καούν» πολύ εύκολα και αν η προσοχή σας δεν είναι στραμμένη επάνω τους, βυθίζονται στην κατάθλιψη. Είναι ανένδοτοι όσον αφορά στην έγκρισή τους από εσάς, την οποία και περιμένουν κάθε στιγμή, κι αν δεν το κάνετε, βουλιάζουν σε μαύρες σκέψεις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Στασιμότητα. Έχουν γεννηθεί γι’ αυτήν και τείνουν να αναζητούν εύκολες καταστάσεις που καταλήγουν στο τέλος, να είναι βαρετές ακόμη και για τους ίδιους. Ωστόσο, αναζητούν περισσότερα, κάτι που ξέρουν ότι είναι λάθος, αλλά το κάνουν ούτως ή άλλως.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι ( 21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ερωτική απογοήτευση. Ναι, όλοι πέφτουμε σε κατάθλιψη εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης, αλλά οι Δίδυμοι απλά δεν το ξεπερνούν. Θα συνεχίσουν να μεταφέρουν την προδοσία και την χαμένη αγάπη για όλη τους τη ζωή. Κι ενώ μπορεί να γελούν, να θυμάστε: αυτά είναι οι άνθρωποι με τα «δάκρυα του κλόουν». Το εξωτερικό προσωπείο καλύπτει τον εσωτερικό πόνο.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Είναι πιο δυστυχισμένοι όταν δεν είναι όμορφοι. Μπορεί να ακούγεται επιφανειακό, αλλά οι Καρκίνοι ποντάρουν πολύ στην εμφάνισή τους και αν δεν μοιάζουν εξωτερικά με το ιδανικό, πέφτουν σε κατάθλιψη. Καταπολεμούν την κατάθλιψή τους με φυσική άσκηση, κι όλα στο τέλος βαίνουν καλώς.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα