Εφαρμόστε μερικά αστρολογικά μυστικά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρείτε το «κουμπί» του ατόμου που σε ενδιαφέρει με βάση το ζώδιό του

Ας δούμε αναλυτικά:

Κριός

 Για να μπορέσεις να βρεις το «κουμπί» του και για να λειτουργείς πιο άνετα μαζί του στις επικοινωνίες σας, προσέγγισε τον άμεσα, πες αυτό που θέλεις να του πεις ευθέως, δίχως ντροπές και δισταγμούς. Ο Κριός θέλει να ακούει αλήθειες και του αρέσει όταν οι άνθρωποι γύρω του μπαίνουν κατευθείαν στο «ψητό».

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

 Ο Ταύρος δεν λέει πολλές κουβέντες, όμως όταν μιλήσει, θα δηλώσει ευθέως τη θέση του και δεν θα σου δώσει τα περιθώρια, ούτε να τον αμφισβητήσεις, αλλά ούτε και να τον κάνεις να αλλάξει άποψη. Οπότε Για να καταφέρεις να μιλήστε του γλυκά, με καλούς τρόπους, να τον πιάσετε στο φιλότιμο .

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

 Λάτρης της επικοινωνίας είναι ο Δίδυμος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις επιχειρήματα σε καθετί που θα του συζητήσεις. Αν θέλεις να χαλαρώσεις το κλίμα μεταξύ σας, αρκεί να έχεις χιούμορ και να κάνεις κάποιο έξυπνο, διασκεδαστικό σχόλιο, που θα τον κάνει να γελάσει… Με το χιούμορ μπορείς αμέσως να κερδίσεις την προσοχή ενός Δίδυμου.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

 Ο Καρκίνος είναι αρκετά συγκρατημένος αλλά και ντροπαλός στην επικοινωνία του. Οταν περνάτε δύσκολες στιγμές, να φροντίζετε να τον ηρεμείτε. Επικοινωνείστε με τρόπο εκφραστικό, αλλά και συναισθηματικό! Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, δείξε του το ενδιαφέρον σου, προτίμησε να του τηλεφωνήσεις, παρά να του στείλεις ένα γραπτό μήνυμα και απόδειξέ του ότι νοιάζεσαι!

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα