Τα άστρα​, τα ζώδια και ο έρωτας την εβδομάδα 19.11 ως 25.11.2018!

Με τον Ήλιο να περνά στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουμε τους γύρω μας με περισσότερη θετική διάθεση, ανοιγόμαστε στη ζωή και σε όσα αυτή μας φέρνει με ελπίδα και χαμόγελο ενώ η ανάγκη μας να γνωρίζουμε καινούργια πράγματα και καταστάσεις μπορεί να μας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που η νοοτροπία και η συμπεριφορά τους απέχει πολύ από αυτή που είχαμε συνηθίσει ως τώρα και αυτό είναι που θα μας γοητεύσει..

Η Πανσέληνος δε που πραγματοποιείται στους ανάλαφρους Διδύμους προσθέτει ποικιλία και ενδιαφέρον στη ζωή μας, διάθεση για φλερτ και ανανέωση σχέσεων -ίσως και αλλαγή συντρόφου αν η μεταξύ μας κατάσταση δεν εξελίσσεται-αλλά και παράλληλα επιβραβεύει και αναγνωρίζει τους κόπους όλων όσων προσπάθησαν πολύ για να χτίσουν μια σχέση που τώρα περνά στο επόμενο στάδιο..

Επίσης, η επιστροφή στα τέλη της εβδομάδας σε ορθόδρομη πορεία αποκαλύπτει παρανοήσεις και ψευδαισθήσεις που είχαν καλλιεργηθεί το προηγούμενο διάστημα αλλά  και τονίζει τον ρομαντισμό και το συναίσθημα που τώρα βρίσκουν εύκολα τον τρόπο να εκφραστούν..

Τι θα φέρει λοιπόν στα ζώδια η εβδομάδα 19 ως 25 Νοεμβρίου 2018 σε σχέση με τα αισθηματικά τους;

ΚΡΙΟΣ

Αδέσμευτοι: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία  θα τονώσει τη διάθεση σου για απελευθερωμένες ενέργειες και σκέψεις, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου θα σε ενθουσιάσει, θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει.

Σε σχέση: Ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα βγάλει στην επιφάνεια την ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είναι σωστή η επιλογή σου να εκδηλωθείς στο ταίρι σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο  συναισθηματική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός και αγάπη θα κάνουν την εμφάνιση τους. 

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αδέσμευτοι: Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου προσπάθησε να επιδιώξεις καινούργια ανοίγματα, στόχευσε και προσέγγισε με μεθοδική στάση.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική καταστάλαξη, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς, δε θα στοχεύσεις στο περιστασιακό ή στο εφήμερο. Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς, το θέμα είναι πως θα χειριστείς τις καταστάσεις και τι περιθώρια θα αφήσεις.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στους Διδύμους ανάγκη σου θα είναι η καλοπέραση, ωστόσο προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα. Αν κινηθείς προσγειωμένα και οργανωμένα θα καταφέρεις να  ισορροπήσεις.  Η  αναγκαιότητα θα πάρει έκταση, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, η στάση σου στο ταίρι σου δε θα πρέπει να είναι μπερδεμένη. Από πλευράς σου θα υπάρξουν συναισθηματικές εναλλαγές, σκέψου πολύ καλά πριν περάσεις σε πράξεις. 

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αδέσμευτοι: Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου με δυναμικότητα θα σε εφοδιάσει, θα τονώσει τον αυθορμητισμό και τον αισθησιασμό σου.  Θετική θα είναι η σκέψη σου, θα νιώσεις αισιοδοξία, αλλάζεις όνειρα και βλέψεις, τώρα θα αναζητήσεις την ανανέωση και όχι την ανακύκλωση των παλιών και των περασμένων. Με τον ορθόδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα βρεις τρόπο να ανατρέψεις τη στασιμότητα και να  δραστηριοποιηθείς περνώντας σε άμεσες προσεγγίσεις.

Σε σχέση:  Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η ήρεμη διάθεση σου θα σε κάνει διπλωματικό και ειρηνικό. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και κατανόηση θα δείξεις στο ταίρι σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σου, δεν αποκλείεται να μιλήσεις για το μέλλον. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από  στενάχωρες καταστάσεις, η γενική σου στάση θα είναι συγκαταβατική. 

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα