Η Σελήνη σου σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Το άτομο που έχει τη Σελήνη του σε ζώδιο της Φωτιάς, δηλαδή σε Κριό, Λέων, Τοξότη, θα σε εμπιστευτεί αν κάνεις και εσύ το ίδιο για αυτό! Εμπιστεύεται πολύ γρήγορα και δεν έχει τους ενδοιασμούς να δοθεί ολοκληρωτικά. Σε περίπτωση που προδοθεί συναισθηματικά, δεν θα το πάρει βαρέως, αλλά θα γυρίσει αμέσως σελίδα και το γεγονός αυτό δεν θα του σταθεί εμπόδιο να εμπιστευτεί ξανά και ξανά κάποιον άλλον άνθρωπο!

 

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Η Σελήνη στον Κριό

Με την Σελήνη του στο ζώδιο του Κριού, το άτομο θέλει πάντα να έχει σχέσεις που στηρίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια. Προτιμά να ακούσει μία αλήθεια που θα πονέσει, παρά ένα ψέμα που θα «κουκουλώσει» την κατάσταση και θα τον κάνει προσωρινά να νιώσει όμορφα! Εμπιστεύεται τους ανθρώπους που έχουν ευθύτητα και όσους δεν κατακρίνουν τις απόψεις και τις επιθυμίες του! Είναι πολύ βασικό για αυτό τον άνθρωπο να έχει δίπλα του ένα άτομο, στο οποίο θα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και αυθόρμητα, χωρίς να δεχτεί επικρίσεις. Έντονος είναι ο θυμός του, όταν θα υπάρξει ένα γεγονός που θα προδώσει την εμπιστοσύνη του και σε αυτή την περίπτωση, θα λειτουργήσει αντιδραστικά και παρορμητικά, θα δώσει όμως δεύτερη ευκαιρία αν πραγματικά αξίζει τον κόπο!

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Η Σελήνη στον Λέοντα

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα ωθεί το άτομο να εμπιστεύεται εύκολα και γρήγορα τους ανθρώπους που του δείχνουν εκτίμηση, σεβασμό αλλά και θαυμασμό! Για να κερδίσεις λοιπόν την εμπιστοσύνη αυτού του ανθρώπου, είναι αρκετό να πιστέψεις στις δυνατότητές του και να λειτουργείς εκφραστικά και γενναιόδωρα απέναντί του! Δείξε του ότι είναι η προτεραιότητά σου, επιβεβαίωσε τα συναισθήματά σου με κάθε τρόπο και τότε σίγουρα δεν θα υπάρχουν περιθώρια για να αμφιβάλει για σένα… Η εμπιστοσύνη του εύκολα μπορεί να κλονιστεί, αν διεισδύσουν συναισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στη σχέση! Σε περίπτωση που δεχτεί αδιαφορία ή αλλαγή στάσης και συμπεριφοράς, πληγώνεται, μαζεύεται και παύει να εμπιστεύεται το άτομο που έχει δίπλα του…
 

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Η Σελήνη στον Τοξότη

Το άτομο που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Τοξότη εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους που έχουν φιλελεύθερο πνεύμα, που είναι ευέλικτοι, γρήγοροι στις σκέψεις και στις αποφάσεις τους! Θα ανοίξει την καρδιά του σαν ανοιχτό βιβλίο, σε μια νέα γνωριμία, αρκεί το άτομο που έχει δίπλα του να είναι ανοιχτόμυαλο, φιλικό και αισιόδοξο για τη ζωή! Δεν του αρέσουν τα «μεγάλα λόγια» και απεχθάνεται τις υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, γιατί αισθάνεται ότι καταπιέζεται! Επιπλέον δεν του αρέσει όταν σε μία σχέση εμπλέκεται η αμφισβήτηση και η αμφιβολία. Θέλει να εισπράττει την πλήρη αποδοχή από το άτομο που έχει στο πλάι του! Όταν προδοθεί η εμπιστοσύνη του ατόμου με Σελήνη στον Τοξότη, δεν θα το πάρει κατάκαρδα, αλλά θα σκεφτεί ότι του δόθηκε ένα σημαντικό μάθημα, μία εμπειρία ζωής, ώστε την επόμενη φορά να γνωρίζει τι πρέπει να αποφύγει!

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Η Σελήνη σε ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Δεν κερδίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου που έχει τη Σελήνη του σε ζώδιο της Γης, δηλαδή σε Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω. Αυτός ο άνθρωπος απεχθάνεται τις εκπλήξεις και προτιμά την σταθερότητα. Για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη, πρέπει να μεσολαβήσει αρκετός χρόνος. Οι πράξεις μιλούν πολύ περισσότερο από τα λόγια και ένας άνθρωπος που έχει μία γήινη Σελήνη, αναμένει πάντα να κρίνει από τα αποτελέσματα και όχι από τις προθέσεις, προκειμένου στη συνέχεια να αφεθεί συναισθηματικά και να εμπιστευτεί τον άνθρωπο που έχει στο πλάι του! Αν η εμπιστοσύνη αυτού του ανθρώπου προδοθεί, τότε βάζει πολλά όρια στον εαυτό του, υψώνει έναν προστατευτικό τοίχο και δεν αφήνει εύκολα κάποιον να τον προσεγγίσει!
 

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα