Πάντα υπάρχουν σημάδια ότι ήρθε ο καιρός να φύγεις από μια κατάσταση: από μια σχέση, μια δουλειά, μια φιλία, μια συνεργασία. Όσο κι αν οι τομείς αυτοί της ζωής είναι διαφορετικοί, μπορούν εξίσου να σου φέρουν θλίψη, απογοήτευση, ψυχική κόπωση.

Αλλά μερικές φορές δεν είσαι σίγουρος. Να το τολμήσεις; Μήπως γίνεσαι υπερβολικός και ανεδαφικός στις απαιτήσεις σου; Και, άραγε, αλλού θα είναι καλύτερα; Η αμφιβολία σε καθηλώνει. Παρόλα αυτά, αν αισθάνεσαι «κάπως», ίσως έφτασε πράγματι ο καιρός να… μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να αποχωρήσεις. Και να ποιο είναι το χαρακτηριστικότερο «κάπως» του ζωδίου σου, εκείνο που ειδικά για σένα δείχνει ότι το πράγμα δεν τραβάει άλλο.

ΚΡΙΟΣ

Ήσουν μια χαρά παιδί. Με ξεκαθαρισμένες απόψεις, τουλάχιστον για όσο τις διατηρούσες. Ήξερες ποιος ήσουν και τι ήθελες. Και το έδειχνες σε κάθε ευκαιρία. Ήσουν ο εαυτός σου. Αλλά τώρα αισθάνεσαι ότι εξαναγκάζεσαι να τις αλλάξεις. Να κάνεις πράγματα που δεν πιστεύεις. Να θυσιάσεις αυτό που ήσουν. Ποιος, εσύ, ένας Κριός! Αν είναι δυνατόν! Δεν έχει σημασία αν μια αλλαγή πιθανόν να σε ωφελούσε. Το θέμα είναι ότι μια κατάσταση, που σε κάνει να νιώθεις ότι προδίνεις τον εαυτό σου, δεν σου ταιριάζει. Ακόμα κι αν αναγκαστείς να συμβιβαστείς, κάποια στιγμή θα εκραγείς. Γι’ αυτό, κόψ’ το εγκαίρως πριν… θρηνήσουμε θύματα!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκεις στα ζώδια που προτιμούν μια οικεία μετριότητα, από ένα πολλά υποσχόμενο άγνωστο. Είναι γνωστό αυτό, ο Ταύρος δεν ξεκουνιέται εύκολα. Θα πρέπει μια κατάσταση να τον φέρει στα όριά του, για να την εγκαταλείψει. Αλλά πρέπει πραγματικά να φτάσεις στα όριά σου; Όταν επιμένεις να παραμένεις κάπου, μόνο και μόνο γιατί φοβάσαι το τι θα συναντήσεις φεύγοντας από εκεί, σίγουρα κάθεσαι για τους λάθος λόγους. Σίγουρα δεν είσαι ο τύπος που παίρνει γρήγορες αποφάσεις. Όμως, η ζωή περνά και χάνεται. Θα είναι κρίμα να μετανιώσεις για τον χρόνο που έχασες στην αδράνεια, μένοντας σε μια κατάσταση που δεν σου έφερνε ευτυχία, γιατί φοβόσουν το άγνωστο.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις πάντα να υπάρχει μια δόση διασκέδασης σε όλες τις καταστάσεις της ζωής σου. Δεν είναι ότι τις παίρνεις στην πλάκα, απλώς ξέρεις πως όλα γίνονται καλύτερα, όταν την όλη υπόθεση την κάνεις κέφι, είτε πρόκειται για τον έρωτα είτε για τη δουλειά σου. Αυτό, μαζί με την πνευματική διέγερση που τόσο αρέσει στον Δίδυμο, σου κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον και σε ωθεί να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αν λοιπόν διαπιστώνεις ότι πια δεν κάνεις κέφι την κατάσταση που βρίσκεσαι, όταν όλα έχουν γίνει επίπεδα, ανιαρά και θλιβερά, για σένα αυτή είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να ανοίξεις πανιά για άλλα λιμανάκια.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φημίζεσαι για την ευαισθησία σου, με την καλή και την κακή έννοια. Η κακή έννοια είναι ότι σαν Καρκίνος έχεις τάση να παίρνεις τα πράγματα κατάκαρδα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό. Αλλά έτσι είσαι φτιαγμένος και γι’ αυτό πρέπει να βρίσκεις καταστάσεις στα συναισθηματικά σου μέτρα. Εφόσον λοιπόν μια πλευρά της ζωής σου (αισθηματική, οικογενειακή, επαγγελματική) σε κάνει να νιώθεις μοναξιά και έλλειψη επικοινωνίας, σου δίνει την αίσθηση ότι δεν σε ακούν και δεν σε σέβονται, καλύτερα μην αφήσεις την κατάσταση να διαιωνίζεται. Κι αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι κατέληξες να προσπαθείς να το κρύψεις από τους γύρω (κι ακόμα χειρότερα από τον εαυτό σου), ετοίμασε… βαλίτσες όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα