Πως αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο την αγάπη και ποια ζώδια ξέρουν να δίνουν πραγματικά σύμφωνα με την Αστρολογία;

«…Η αγάπη μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε τη αληθεία, πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει». Σύμφωνα με την επιστολή του Αποστόλου Παύλου, το δώρο της αγάπης έχει τόσο μεγάλη αξία που ξεπερνά κάθε αρετή. Αποτελεί ένα ειλικρινές κατόρθωμα του εαυτού μας, αφού από αυτήν αντλούμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τον εγωισμό μας.

Πως αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο την αγάπη και ποια ζώδια ξέρουν να δίνουν πραγματικά σύμφωνα με την Αστρολογία;

Κριός

Μπορεί ως φύση να είναι αρκετά εγωιστικό ον αλλά από την άλλη, είναι από τους πιο γενναιόδωρους στην έκφραση της αγάπης! Δεν θα φοβηθεί, ούτε θα τσιγκουνευτεί τα όμορφα λόγια και τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις ως ένδειξη της αγάπης που τρέφει για κάποιο άτομο. Μόνο που όλο αυτό είναι κάπως συγκεχυμένο μέσα του κι αυτό συμβαίνει γιατί τον έρωτα τον βιώνει ως αγάπη, όταν όμως αυτή η δύναμη και η ορμή του έρωτα κοπάσει, τι γίνεται τότε; Ο Κριός αρχίζει και απομακρύνεται ή βαριέται, χωρίς να μπορεί και ο ίδιος να καταλάβει το λόγο. Αργεί συνήθως να συνειδητοποιήσει τα αίτια ή αρνείται να παραδεχτεί την πραγματικότητα. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Παν μέτρον άριστον. Από έναν Ταύρο, μην περιμένετε εντυπωσιακές πράξεις και εκδηλώσεις αγάπης. Αλλά από την άλλη, θα ξέρετε πάντα που βρίσκεστε και που βαδίζετε μαζί του. Οπωσδήποτε, δεν είναι από εκείνους που θα ανοίξουν αμέσως όλα τους τα χαρτιά, θέλουν πρώτα να βεβαιωθούν για τα αισθήματα και των δυο σας και μετά θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεδιπλώνει τις πιο όμορφες πλευρές του χαρακτήρα του.  Αφότου κερδίσετε την εμπιστοσύνη του,  ένας νέος άνθρωπος αποκαλύπτεται. Είναι τρυφερός και απίστευτα δοτικός στο να σας μεταφέρει και να σας μυήσει σε όλα όσα γνωρίζει και είναι καλός.  

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

«Τι μου δίνεις για να σου δώσω». Κάπως έτσι λειτουργεί ένας γνήσιος Δίδυμος. Μπορεί να δίνεται αυθόρμητα από την πρώτη στιγμή και να νομίζει κάποιος ότι ξέρει καλά με ποιον έχει να κάνει αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι από εκείνους που δίνουν χωρίς να περιμένουν. Είναι απαιτητικός από το σύντροφό του, όπως επίσης και από τον ίδιο τον εαυτό του. Όταν τον έχει κερδίσει κάποιος, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του και περιμένει ότι και ο άλλος θα είναι εξίσου δοτικός και ενθουσιώδης ως σύντροφος. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που ο σύντροφός του νιώθει ότι πατάει σε κινούμενο έδαφος μαζί του και αυτό προκαλεί πάντα μια σχετική ανασφάλεια. 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Αν υπάρχει κάποιος που για να πάρει ξέρει ότι πρώτα πρέπει να δώσει, αυτός είναι σίγουρα ένας Καρκίνος. Επίσης, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάποιον που θέλει να ξέρει πάντα τι σκέφτεται για εκείνον το έτερον του ήμισυ. Είναι τρυφερός, στοργικός και ιδιαίτερα προστατευτικός για εκείνον που αγαπά. Το μόνο θέμα είναι ότι περιμένει και από τον άλλον να λειτουργεί ανάλογα, σε περίπτωση όμως που αυτό δεν γίνεται, τότε αρχίζει τις γκρίνιες και τα παράπονα, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να «κουράζει» τον άλλον ή να τον κάνει να νιώθει ότι ασφυκτιά. Από την άλλη όμως, τα θετικά που αποκομίζει κάποιος ζώντας μαζί του, είναι πολύ περισσότερα! 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα