Δες παρακάτω πότε θα έχουμε Νέα Σελήνη κάθε μήνα του 2019, ποιες ημερομηνίες, σε ποια ζώδια, σε ποιες μοίρες και ποιοι θα επηρεαστούν! 

Νέα Σελήνη, είναι η μηνιαία στιγμή που ο Ήλιος και η Σελήνη διέρχονται ακριβώς στο ίδιο σημείο σχηματίζοντας την όψη συνόδου. Σε αυτή την χρονική στιγμή εγκαινιάζεται ένας νέος κύκλος γεγονότων, που η επιρροή τους κορυφώνεται με την Πανσέληνο και ολοκληρώνεται μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης δίνει την δυναμική για νέα σημαντικά ξεκινήματα... Δες παρακάτω πότε θα έχουμε Νέα Σελήνη κάθε μήνα του 2019, ποιες ημερομηνίες, σε ποια ζώδια, σε ποιες μοίρες και ποιοι θα επηρεαστούν! 

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου: 

 Πραγματοποιείται στις6 Ιανουαρίου2019 (περίπου στις 3:32πμ) στην 15η μοίρα του Αιγόκερου και συνοδεύεται με το φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης. Τα ζώδια που θα κάνουν έναν νέο δυναμικό ξεκίνημα αυτή την εποχή είναι οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2019: 

Πραγματοποιείται στις  4Φεβρουάριου2019 (περίπου στις 10:55μμ) – στην 15η μοίρα Υδροχόου . Τα ζώδια που επηρεάζονται και θα κάνουν νέες σημαντικές ενάρξεις είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2019: 

Πραγματοποιείται τις 6 Μαρτίου 2019(περίπου στις 5:53μμ) στην 15η μοίρα Ιχθύ. Η εποχή γυρίζει μία νέα σελίδα στη ζωή των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου!

Νέα Σελήνη Απριλίου 2019: 

Πραγματοποιείται  5 Απριλίου  2019 στην 15η μοίρα του Κριού! Το δυναμικό αυτό φεγγάρι θα ωθήσει σε σημαντικές αλλαγές ζωής τους εκπροσώπους  του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα