Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις αλλαγές; Καμιά κατάσταση στη ζωή, είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν μένει ίδια για πολύ καιρό και μερικές φορές τα πράγματα μεταβάλλονται απότομα και αναπάντεχα. «Τα πάντα ρει», όπως έλεγε και ο Ηράκλειτος. Και τα γεγονότα των τελευταίων μηνών μας το έχουν δείξει αυτό πιο ξεκάθαρα από ποτέ άλλοτε. Το θέμα είναι πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείς να προσαρμοστείς στις διαφορετικές καταστάσεις. Το ζώδιό σου καθορίζει σε σημαντικό βαθμό πόση ευελιξία έχεις στη ζωή. Και η αστρολογία μπορεί και πάλι να σου πει ενδιαφέροντα πράγματα πάνω σ’ αυτό.

ΚΡΙΟΣ: 

Αν είσαι Κριός, δεν περιμένεις να σου συμβούν οι αλλαγές. Έτσι που ζεις στο… fast forward και δεν διστάζεις να κάνεις ό,τι σου έρθει στο μυαλό, βρίσκεσαι διαρκώς σε διαφορετικές συνθήκες ή καταστάσεις. Όμως, έχεις αρκετή δυσκολία να δεχτείς εκείνα που σου επιβάλλονται από εξωτερικούς παράγοντες, ιδίως αν δεν συμφωνούν με τις επιθυμίες σου. Εκεί μπορεί να εξοργίζεσαι και να πεισμώνεις, ακόμα κι αν μέσα σου αναγνωρίζεις ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν έχεις δυνατότητα να επέμβεις στις καταστάσεις. Έτσι, μια καλή συμβουλή για σένα θα ήταν: Αν δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι, άλλαξε τον τρόπο που το βλέπεις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ: 

Οι αλλαγές, ιδίως οι απροσδόκητες και ραγδαίες, κάνουν τον Ταύρο να αισθάνεται σαν να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, προσπαθείς να βαδίζεις σε γνωστά μονοπάτια και να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Όμως ανακαλύπτεις ότι πάντα υπάρχει κάτι, που δεν ήταν δυνατόν να προβλέψεις ή να προλάβεις. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση πως αυτή είναι η νομοτέλεια της ζωής, τόσο το καλύτερο για σένα. Μάθε να βλέπεις τα θετικά στοιχεία σε κάθε αλλαγή. Μην ξεχνάς: Για ό,τι χάνεις, πάντα κερδίζεις κάτι άλλο, έστω κι αν δεν φαίνεται από την αρχή.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: 

Αν είσαι Δίδυμος, συναρπάζεσαι από τις αλλαγές. Αποτελούν για σένα μια πρόκληση να κινητοποιήσεις όλες σου τις δυνάμεις ώστε να προσαρμοστείς σε καινούργιες καταστάσεις, κάτι στο οποίο αργά ή γρήγορα τα καταφέρνεις μια χαρά. Ακόμα και αν αντιμετωπίζεις δυσάρεστες εξελίξεις, προσπαθείς να βρεις τον τρόπο να τις μεταβάλλεις υπέρ σου. Κι αν εξωτερικά δραματοποιείς τα πράγματα, από μέσα σου σχεδόν απολαμβάνεις την αίσθηση ότι επιτέλους έγινε μια καινούργια κίνηση στη σκακιέρα της ζωής κι εσύ τώρα πρέπει να απαντήσεις. Σχεδόν από ένστικτο κατέχεις μια μεγάλη σοφία και ζεις σύμφωνα με αυτήν: Ότι η μόνη βεβαιότητα στη ζωή είναι η αλλαγή.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 

Αν είσαι Καρκίνος, για σένα έχει μεγάλη σημασία να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, ιδίως σε ό,τι αφορά στην προσωπική σου ζωή. Ανακαλύπτεις όμως ότι, όσο κι αν οχυρώνεσαι στο κουκούλι σου, την οικογένεια και το σπιτικό σου, δεν υπάρχει τρόπος να κρατήσεις αναλλοίωτα όσα θεωρείς ότι αποτελούν την ασφάλεια και την ευτυχία σου. Έτσι, «κολλάς» στη θλίψη για ένα παρελθόν που πέρασε και την ανησυχία ένα παρόν που επίσης θα περάσει, χάνοντας τη δυνατότητα να δεις τι σου φέρνει το μέλλον. Προσπάθησε να μην ξεχνάς ότι αν δεν διαμορφώσεις την αλλαγή, η αλλαγή θα διαμορφώσει εσένα, σ’ αρέσει - δεν σ’ αρέσει.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα