Πόσο εύκολα συμπαθούν ή αντιπαθούν τα ζώδια;

Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ότι το ξεκίνημα μίας νέας γνωριμίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την μετέπειτα εξέλιξη γιατί η πρώτη εντύπωση τις περισσότερες φορές είναι και η πραγματική… Ποια ζώδια είναι ανοιχτά σε νέες γνωριμίες και συμπαθούν πιο εύκολα τους ανθρώπους που γνωρίζουν; Ποιοι είναι οι καχύποπτοι του ζωδιακού, που περισσότερο αντιπαθούν παρά συμπαθούν τους ανθρώπους που γνωρίζουν; Πώς μπορείς να κερδίσεις την εύνοια κάθε ζωδίου; Ετοιμάσου για να μάθεις με λεπτομέρεια όλες τις απαντήσεις, διαβάζοντας το ζώδιο (αλλά αν ξέρεις και τον ωροσκόπο), που σε ενδιαφέρει!

ΚΡΙΟΣ

Μιλώντας για ένα καθαρόαιμο Κριάρι, έχουμε να πούμε ότι οι γνωριμίες που κάνει στη ζωή του είναι πολλές, σχεδόν καθημερινές… Μπαίνουν πολύ γρήγορα και ξαφνικά οι άνθρωποι στη ζωή του και ο ίδιος είναι αρκετά θετικός με το νέο κόσμο που γνωρίζει. Ενθουσιάζεται με κάθε νέα γνωριμία, βλέποντας πάντα την θετική πλευρά των ανθρώπων, και αμέσως δίνει την συμπάθειά του! Ένας Κριός δεν θα σε αντιπαθήσει από την αρχή που θα σε γνωρίσει, όμως η πορεία της γνωριμίας σας μπορεί να είναι αρκετά επεισοδιακή… Αν δεν του κάνεις τα “γούστα” του και δεν ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς του και θελήσεις με κάποιον τρόπο να τον “επισκιάσεις”, τότε την πάτησες… η συμπάθεια θα μεταμορφωθεί σε αντιπάθεια! Για να έχεις την εύνοιά του, φρόντισε να διαθέτεις ειλικρίνεια, να του φέρεσαι ντόμπρα και ξεκάθαρα και προπάντων, άσε τον να νιώσει ο αρχηγός, αφού τόσο πολύ του αρέσει!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Μη περιμένεις ο Ταύρος να σε συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή που θα σε δει! Κάτσε πρώτα να σε δει καμιά 20αριά φορές, αλλά και να το σκεφτεί πρώτα καλά και στη συνέχεια βλέπουμε… Ε, ναι λοιπόν, ο Ταύρος είναι καχύποπτος, επιφυλακτικός, συγκρατημένος και θέλει σε όλα τον χρόνο του! Δεν συμπαθεί, αλλά και δεν αντιπαθεί εύκολα τους ανθρώπους, όμως όταν κάτι από τα δύο συμβεί, τότε η απόφασή του θα είναι και αμετάκλητη! Ο Ταύρος θέλει χρόνο και προπάντων πράξεις, για να αφιερώσει την συμπάθειά του. Έτσι λοιπόν, για να κερδίσεις την εύνοιά του, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Δείξε συνέπεια, γλυκύτητα, ενδιαφέρον και ευγένεια απέναντί του και ο χρόνος θα είναι ο σύμμαχος, για να καταφέρεις να τον κερδίσεις!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, αλλά και διαφορετικός, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Δίδυμος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα κοινωνικός αλλά και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Μάλιστα, του αρέσει πολύ να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους, τους οποίους και συμπαθεί πολύ εύκολα από την πρώτη στιγμή! Δεν δείχνει αντιπάθεια για άτομα που γνωρίζει, απλά μπορεί κάποιες στιγμές να είναι αδιάφορος ή να βαριέται, αν δεν μπορεί να έχει μία καλή επικοινωνία μαζί τους! Για να κερδίσεις λοιπόν την εύνοιά του, αρκεί να έχεις άποψη και να μην παριστάνεις τον “ξερόλα”, γιατί ο Δίδυμος είναι ο παντογνώστης και δεν γίνεται να του πάρεις αυτή τη θέση! Επιπλέον, όσο περισσότερο τον κάνεις να γελάει και του βγάζεις το παιδί που κρύβει μέσα του, τόσο περισσότερο θα σε συμπαθήσει! 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κρατά αμυντική στάση στις νέες γνωριμίες, είναι σαν να έχει έτοιμες τις δαγκάνες του για να κάνει επίθεση, σε περίπτωση που τον ενοχλήσεις σε κάτι… Αυτή την συμπεριφορά διατηρεί σε κάθε νέα γνωριμία που κάνει, χωρίς να σημαίνει ότι αντιπαθεί, πολύ απλά δεν εμπιστεύεται εύκολα! Πολλές φορές είναι ανάλογα τα κέφια του ή αλλιώς, με τα φεγγάρια του… Αν έχει τις μαύρες του, τότε να ξέρεις ότι θα σου βρει πολλά ελαττώματα και θα σε αντιπαθήσει. Αν τον πετύχεις σε καλή μέρα, τότε έχει ελπίδες να κερδίσεις την εύνοιά του. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Θα πρέπει να τον κοιτάς στα μάτια κάθε στιγμή που μιλάτε, δείξε του ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη ζωή του, πάρε τον πρώτο λόγο στην επικοινωνία σας και φρόντισε να αναπτύξεις ένα ζεστό κλίμα στην επαφή σας, για να τον αφήσεις να σου ανοιχτεί και χάρισέ του φυσικά το πιο ζεστό σου χαμόγελο! 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα