Μέσα σε μια σχέση έχουμε όλοι τις ανασφάλειές μας και τα προσωπικά μας πάθη και πάντα κρατάμε ένα μεγάλο ερωτηματικό, για το πού θα οδηγηθεί τελικά αυτό το πάθος. Αυτό το πάθος, που στην αρχή τουλάχιστον υπάρχει σε αφθονία και από τις δυο μεριές. Για να καταφέρουμε να κρατήσουμε ζωντανό το παιχνίδι της αγάπης, κάποιες φορές ίσως αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε “αθέμιτα” μέσα, μόνο και μόνο για να γίνει το δικό μας. Αυτό, αυτόματα υποβιβάζει το ταίρι μας, το βάζει σε δεύτερη μοίρα και ο σεβασμός πάει… περίπατο. Όλοι θέλουμε να βγούμε νικητές στο παιχνίδι της αγάπης και να επικρατήσουμε. Και για να το καταφέρουμε αυτό, είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τα πάντα.

Κριός

Ο Κριός θα πάρει πολλά από μια σχέση, όμως θα δώσει άλλα τόσα, με σκοπό η σχέση που έχει να γίνεται συνεχώς καλύτερη. Το βασικό όμως είναι να ελέγχει αυτός την πορεία της και να επιβάλλεται με το δικό του τρόπο μέσα σε αυτήν, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γενικά όμως, δεν είναι έντιμος παίχτης στο παιχνίδι αυτό, γιατί θα κάνει τα πάντα με σκοπό να πετύχει αυτό που θέλει. Αν η σχέση τελειώσει, αλλά αυτό δεν είναι από τη μεριά του, τότε το σίγουρο είναι πως κάθε δυο και τρεις θα τον βρίσκεις μπροστά σου, να προσπαθεί να σε ξανακερδίσει. Το θετικό είναι πως σύντομα θα καταθέσει τα όπλα. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι από τους έντιμους παίχτες στο παιχνίδι του έρωτα, αφού γενικότερα στη ζωή του τον χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια. Δεν είναι το ζώδιο εκείνο που θα τάξει τα πάντα με σκοπό να πετύχει τους δικούς του στόχους, αλλά θα δώσει αυτά που μπορεί και ως εκεί που φτάνουν οι δίκες του δυνατότητες. Ίσως στην πορεία της σχέσης, να εκφράσει αδυναμία να επιβιώσει μέσα σε αυτή. Όταν τελειώσει ο έρωτας, αποφεύγει να αναλάβει την ευθύνη και γενικά γίνεται αδιάφορος απέναντι στο ταίρι του.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Δίδυμος εντιμότητα στη σχέση είναι δυο λέξεις που δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση, γιατί η διπλή προσωπικότητα που έχει, δεν του επιτρέπει να μπαίνει σε καλούπια. Αυτό σημαίνει πως θέλει να ικανοποιεί πάντα τα θέλω του, χωρίς να σκέφτεται και τις ανάγκες που μπορεί να έχει το ταίρι του. Η λογική φυσικά σε αυτή την περίπτωση, πάει περίπατο. Δε θέλει να παίζει με ίσους όρους, αλλά με τους δικούς του. Θέλει να ελέγχει την κατάσταση και να οδηγεί την σχέση. Το παράδοξο όμως είναι πως τελικά τα καταφέρνει σχεδόν πάντα! 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ζει σε ένα δικό του πλαίσιο εντιμότητας, αφού πιστεύει ότι τα κάνει όλα σωστά, δίνει όλο του το είναι στην αγάπη και παραδίνεται ψυχή τε και σώματι στο ταίρι του. Όλα αυτά όμως, “μπάζουν” από παντού, αφού οι ανασφάλειές του τον κάνουν να μην οδηγεί ποτέ τη σχέση του, στο αποκορύφωμά της. Δεν το βάζει όμως εύκολα κάτω και παλεύει με νύχια και με δόντια για να την σώσει. Επειδή όμως βγάζει όλο το συναίσθημα του στη φόρα και σε συνδυασμό με την προσπάθεια που κάνει διαρκώς, χαρακτηρίζεται ως ένας έντιμος παίχτης στο παιχνίδι του έρωτα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα