Όλα όσα νομίζουμε πως ξέρουμε για τον άλλον μπορεί να ανατραπούν, μόλις κάποιος ερωτευτεί πραγματικά. Και δεν μιλάμε φυσικά για ένα παροδικό ενθουσιασμό, αλλά για το κανονικό «δάγκωμα της λαμαρίνας», που μεταμορφώνει τους άγριους πάνθηρες σε γατάκια και τις βασίλισσες του πάγου σε φλογερές οδαλίσκες. Τότε ξεχνιούνται και όλες οι διακηρύξεις περί ελευθερίας και προσωρινότητας. Βλέπεις αμετανόητους εργένηδες και εργένισσες να κάνουν σχέδια για το μέλλον και δεν τους αναγνωρίζεις!

Η αστρολογία σε προετοιμάζει, ως προς τι μπορεί να περιμένεις από το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ:

Για κάποιον που ζει τα πάντα με πάθος, όπως ο Κριός, ο έρωτας είναι… φωτιά και λαύρα. Για εκείνον δεν υπάρχουν ημίμετρα, είναι ενθουσιώδης και ασυγκράτητος και ζει την κάθε ερωτική εμπειρία σαν να μην υπάρχει αύριο. Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος αποφασίσει ότι… θέλει να υπάρχει αύριο; Πιθανόν, αν έχει πληγωθεί στο παρελθόν, να ξυπνήσει μέσα του η δυσπιστία και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από το ταίρι του, ώστε να του κατευνάσει τον φόβο ότι μπορεί όλη αυτή η αγάπη του να χαραμίζεται σε λάθος πρόσωπο. Γιατί και οι άντρες και οι γυναίκες του ζωδίου, πίσω από τον επιφανειακά «σκληρό» δυναμισμό τους, κρύβουν μια πολύ τρυφερή καρδιά.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος μπορεί να είναι ενοχλητικά «γήινος» σε πολλούς τομείς της ζωής του, αλλά ο έρωτας δεν συγκαταλέγεται σε αυτούς, ευτυχώς για τον ίδιο και για όσους απολαμβάνουν την αγάπη του. Ο συναισθηματικός του κόσμος είναι απροσδόκητα πλούσιος και παίζει σημαντικό ρόλο στην ευτυχία του. Ο Ταύρος πιστεύει ακράδαντα στον αληθινό έρωτα. Αλλά παρά τον έντονο αισθησιασμό τους, και οι αρσενικοί και οι θηλυκοί εκπρόσωποι του ζωδίου, δεν συγχέουν τον έρωτα με το σεξ. Μπορεί να αργήσουν να ερωτευθούν πραγματικά κι ακόμα περισσότερο να δεσμευτούν. Όταν όμως το αποφασίσουν, θα περιβάλλουν το ταίρι τους με απέραντη ζεστασιά, στοργή, φροντίδα, συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Δίδυμος βλέπει τον έρωτα σαν παιχνίδι, όπως και διάφορα άλλα πράγματα στη ζωή του. Οι ερωτικές περιπέτειές του μπορούν να γεμίσουν τόμους, έστω κι αν αρκετές διαδραματίζονται κυρίως… μέσα στο μυαλό του. Από αυτή την άποψη, ακόμα κι αν ερωτευτεί κάποιο πρόσωπο και μείνει μόνιμα μαζί του, θα εξακολουθήσει τις απιστίες, έστω και νοερά, επιστρέφοντας μετά ανανεωμένος στη βάση του, αφού θα έχει αναπνεύσει για λίγο το ευχάριστο αεράκι της αλλαγής. Του αρκεί και ένα φλερτ μόνο στα λόγια... Εκτός αν το ταίρι του καταφέρνει να του κρατά διαρκώς το ενδιαφέρον, όπως θα έκανε σε ένα παιδί: με ποικιλία και διασκέδαση.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος ερωτεύεται με πάθος, ευαισθησία και αφοσίωση. Είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια στην αγάπη και δε φοβάται τη δέσμευση. Με έναν σχεδόν διαισθητικό τρόπο, συλλαμβάνει ό,τι κρύβεται πίσω από τα λόγια και τις εκδηλώσεις του έρωτα. Αυτό βέβαια μπορεί και να βγαίνει εις βάρος του μερικές φορές, γιατί όποιος καταλαβαίνει πολλά, πληγώνεται και περισσότερο. Είναι ικανός, για χάρη της αγάπης του, να αφήσει κατά μέρος κάθε εγωισμό και λογική, ακόμα και για ένα πρόσωπο που δεν το αξίζει. Όποιος εμπνεύσει τέτοιο απόλυτο έρωτα σε έναν Καρκίνο, είναι πραγματικά τυχερός. Αλλά και πολύ άτυχος, αν δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει αυτό τον θησαυρό.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα