Η αναζήτηση του έρωτα περνά από την Σελήνη....Εσύ σε ποιο ζώδιο έχεις τη Σελήνη στο ωροσκόπιο σου και τι σημαίνει ;;;

Η θέση της Σελήνης στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό σε ό,τι αφορά τις ερωτικές μας σχέσεις αλλά και στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου! Άλλωστε, η Σελήνηαντιπροσωπεύει την αληθινή συναισθηματική μας πλευρά και τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις σχέσεις μας.

Την ώρα και την ημέρα, λοιπόν, της γέννησής μας, η Σελήνη βρισκόταν σε κάποιο ζώδιο το οποίο καθορίζει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της. 

Τα τέσσερα στοιχεία στην Αστρολογία (Γη, Φωτιά, Νερό, Αέρας) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά τη συμβατότητά μας με κάποιο άλλο άτομο βάσει της Σελήνης, καθώς οι ιδιότητες κάθε στοιχείου συμβάλλουν στην προσωπικότητά μας αλλά και στα χαρακτηριστικά που αναζητούμε σε έναν σύντροφο.

Σελήνη στον Κριό

Για σένα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σε χαρακτηρίζει η γρήγορη σκέψη και η ευθύτητα, αποπνέεις αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνεις δράση σχεδόν σε κάθε περίσταση – ο Κριός είναι ένα γνήσιο ζώδιο της Φωτιάς! Σύμφωνα με την Αστρολογία της Σελήνης, ο ιδανικός σου σύντροφος είσαι εσύ! Με άλλα λόγια, με ένα άτομο που έχει επίσης τη Σελήνη του στον Κριό ταιριάζετε πολύ, καθώς και οι δυο σας ανακαλύπτετε τον έρωτα μέσα από έναν παιχνιδιάρικο ανταγωνισμό. Επίσης, με μια τολμηρή και ισχυρογνώμονα Σελήνη στον Λέοντα θα βρεις πολλά κοινά, ενώ μία πιο ευαίσθητη Σελήνη στον Καρκίνο ή στον Σκορπιό δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο για σένα. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Σελήνη στον Ταύρο

Με τη Σελήνη σου στον περίφημο πεισματάρη Ταύρο, δεν έχεις πολλά περιθώρια να κάνεις πίσω όταν επιθυμείς κάτι πολύ και… ειδικά στον έρωτα. Ως εραστής της πολυτέλειας και της άνεσης (άλλωστε η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, σε κυβερνά), η σχέση με ένα άλλο άτομο με Σελήνη στον Ταύρο, που μοιράζεται το ίδιο πάθος για απολαύσεις, θα ήταν υπέροχη (και πολύ διασκεδαστική, επίσης!) – από την άλλη, όμως, θα μπορούσατε υπό συνθήκες να επιδοθείτε και σε μάχη μέχρις εσχάτων. Άτομα με Σελήνη στην ακριβολόγο Παρθένο ή στον Αιγόκερω σου ταιριάζουν αρκετά, ενώ αντίθετα μία Σελήνη στον Ζυγό θα δυσκολευτεί πολύ να λειτουργήσει διπλωματικά, όπως ξέρει, απέναντι στις δικές σου ‘άγριες’ διαθέσεις. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Σελήνη στους Διδύμους

Να μία Σελήνη που αγαπάει τις αλλαγές και αναζητά συνεχώς νέα ενδιαφέροντα! Ο κυβερνήτης σου – ο επικοινωνιακός Ερμής – βρίσκει την ολοκλήρωση στη ζώδια του Αέρα, όπως ο Υδροχόος και ο Ζυγός τα οποία τρέφουν την επιθυμία σου για συζήτηση σε ό,τι αφορά στα… πάντα, οποιαδήποτε στιγμή. Αντίθετα μια πιο σοβαρή Σελήνη στον Αιγόκερω ή στον Σκορπιό θα σου προκαλέσει δυσκολίες, ενώ η σχέση με μία Σελήνη στους Ιχθύς θα μπορούσε να είναι καλή, αλλά με την τάση που έχετε και οι δύο για φλερτ και για ‘αλλαγές’, θα κινδυνέψει να τελειώσει πολύ σύντομα.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Σελήνη στον Καρκίνο

Καθώς η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του Καρκίνου, πρόκειται για μία θέση που σε καθιστά ένα από τα πιο (αν όχι το πιο) ισχυρά φορτισμένα συναισθηματικά άτομα. Η διερεύνηση των συναισθημάτων τόσο των δικών σου όσο και των άλλων είναι δεύτερη φύση σου κι έτσι η σχέση με μία Σελήνη επίσης στον Καρκίνο έχει όλες τις προϋποθέσεις να δημιουργήσει έναν δεσμό ζωής γεμάτο τρυφερότητα και στοργή. Με μία ονειροπόλο Σελήνη στους Ιχθύς ή με μία πιο εσωστρεφή Σελήνη στον Σκορπιό, επίσης ταιριάζεις πολύ, ενώ η αυθάδης Σελήνη στον Λέοντα – σε ό,τι αφορά ακόμη και την αυτοέκφρασή της – μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο συναισθηματικό φορτίο για σένα.   

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα