Πολλές φορές άθελά μας μόνοι μας καταστρέφουμε τις στιγμές αλλά και τη ζωή μας ... Ποιο είναι το βασικό λάθος το οποίο και οδηγεί σε άσχημες συνέπειες τα 12 ζώδια;

Κριός:

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει μία παλιά λαϊκή παροιμία και σίγουρα εσύ θα κουνήσεις ειρωνικά το κεφάλι σου και θα πεις : «Σιγά ρε Ωροσκόπε, μου λες κάτι καινούργιο τώρα»;  Όχι Κριέ μου, δεν σου λέω κάτι νέο, ή κάτι που δεν το ξέρεις εσύ ή οι κοντινοί σου άνθρωποι! Είσαι ο πρώτος, ο βιαστικός, ο μπροστάρης αλλά ναι αγάπη μου σκοντάφτεις και πέφτεις σε λούμπες. Όσο δυνατός και να είσαι, όσο καλό σχέδιο και να έχεις,  υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και νομίζεις ότι όλα μπορείς να τα κάνεις και ότι μόνος σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Βιάζεσαι σε πιάνουν οι εγωισμοί και το αποτέλεσμα; Καταστρέφεις μόνος  την κατάσταση!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος:

 Είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου, αυτό το πείσμα σου αυτό που λέμε ότι είσαι «αγύριστο κεφάλι»! Μην θυμώνεις, μη ... το ξέρεις πολύ καλά ότι αργείς πολύ να αλλάξεις χούγια, να αλλάξεις συνήθειες, να αλλάξεις συναισθήματα και επιμένεις, πεισμώνεις και δεν το βάζεις κάτω, να κρατήσεις σταθερά, αυτά που ποτέ δεν ήταν ... Το αποτέλεσμα χάνεις φαιά ουσία , αλλά και πολύτιμο χρόνο. Την στιγμή που εσύ μένεις δέσμιος σε καταστάσεις που δεν ωφελούν  και βαριέσαι να κουνήσεις το πόδι σου κάποιος άλλος σου «αρπάζει» την ευκαιρία...

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος: 

Είναι γεγονός ότι είσαι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια και αυτό σε βοηθά να διακρίνεις τους κινδύνους, να κάνεις αλλαγές, να προσαρμόζεσαι εύκολα και να γλιτώνεις τις κακοτοπιές. Δεν παύεις όμως να καταστρέφεις και εσύ άθελά σου τις καταστάσεις γύρω σου .. Πώς συμβαίνει αυτό; Διχάζεσαι, μπερδεύεσαι και ναι, έχεις  αυτά τα 2 πρόσωπα που ξεγελούν όχι μόνο τους άλλους, αλλά και εσένα τον ίδιο !Άλλα θες τη μία, άλλα θες την άλλη, μετανιώνεις για πράγματα που είπες και έκανες  και ναι υπάρχει μία ανισορροπία σχετικά με το είναι αυτό που πραγματικά θέλεις! Το αποτέλεσμα; Καταστρέφεις καταστάσεις  που δεν θα έπρεπε και νιώθεις πληγωμένος!

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Δεν μπορείς να ξεπεράσεις το χτες και ένα από τα βασικά σου ελαττώματα δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι αφήνεις το παρελθόν, να σου καθορίζει το παρόν και να σου επηρεάζει το μέλλον!  Έχεις τις ευαισθησίες σου, τις νοσταλγίες σου και δεν ξεπερνάς εύκολα καταστάσεις έτσι λοιπόν όλος αυτός ο συναισθηματικός αναβρασμός γίνεται η βασική αιτία να καταστρέφεις μόνος σου τη ζωή σου γύρω σου!  Επιπλέον πολλές φορές αφήνεις να σου κάνουν οι άλλοι  τα κουμάντα γύρω σου, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η δική σου χαρά έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα