Τελείωσαν τα ψέματα: Αυτά τα ζώδια ταιριάζουν ιδανικά και αυτά δεν ταιριάζουν με τίποτα! – Δείτε με ποιο ζώδιο ταιριάζετε ανάλογο με το τι ζώδιο είστε

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια ζώδια ταιριάζει ερωτικά! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι ερωτικοί συνδυασμοί ζωδίων που εγγυώνται ότι υπάρχει έλξη, συμβατότητα και απόλυτο ταίριασμα. Με ποια ζώδια λοιπόν μπορείς να έχεις έναν ερωτικό συνδυασμό;

Κριός

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς για το λόγο αυτό στον έρωτα επιζητά ανθρώπους που θα του προσφέρουν δράση, περιπέτεια, εξέλιξη και έντονο σασπένς. Μεγαλύτερη ταύτιση αλλά και έλξη, αισθάνεται με ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο με τον ίδιο, δηλαδή Λέοντες και Τοξότες, ενώ μεγάλο ενθουσιασμό και ερωτική εγρήγορση αισθάνεται και με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Κριού

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Κριό!

Κριός με Λέων: Πρώτος στην λίστα των ερωτικών προτιμήσεων του Κριού έρχεται, ο Λέοντας, που το πάθος, ο ερωτισμός και η ένταση μπορούν να προσφέρουν σε αυτό το ζευγάρι συγκλονιστικές στιγμές που θα έχουν να θυμούνται!

Κριός με Ζυγό: Τα ετερώνυμα πάντα έλκονται, πόσο μάλλον στην περίπτωση Κριού και Ζυγού, που ο πρώτος είναι αποφασιστικός και επιζητά να είναι αρχηγός και ο δεύτερος είναι αναβλητικός, αναποφάσιστος και απέραντα διπλωμάτης! Ο Ζυγός μπορεί άνετα να φέρει στα μέτρα του το ατίθασο Κριάρι!

Κριός με Τοξότη: Η σχέση του Κριού με τον Τοξότη στηρίζεται στον ενθουσιασμό και στην ελευθερία, δύο στοιχεία που είναι άκρως απαραίτητα για να νιώθουν όμορφα και οι δύο! Η σχέση τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία μοναδική εμπειρία!

Κριός με Δίδυμο: Ο Κριός με τον Δίδυμο εκτός από ερωτικοί σύντροφοι μπορούν να είναι και δύο πολύ καλά φιλαράκια που θα διασκεδάζουν και θα έχουν κοινά όνειρα και στόχους. Αυτό άλλωστε είναι και το στοιχείο που τους συνδέει!

Κριός με Υδροχόο: Ο Κριός αισθάνεται από την πρώτη στιγμή έλξη για τον Υδροχόο γιατί τον γοητεύει το απρόβλεπτο και εκρηκτικό του χαρακτήρα του! Στη σχέση αυτή, δύσκολα βαριέται ο ένας τον άλλον!

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια της Γης και επιζητά κοντά του έναν ερωτικό σύντροφο που μαζί του θα αναπτυχθεί μία βαθιά και ουσιαστική σχέση δέσμευσης και αφοσίωσης.  Παράλληλα το ζώδιο του Ταύρου έχει και έντονο ερωτικό ταμπεραμέντο δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση και στην ερωτική χημεία! Ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) ενώ μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

Ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα Ταύρου

Δες τώρα με σειρά προτεραιότητας τους ιδανικούς ερωτικούς συνδυασμούς για τον Ταύρο!

Ταύρος με Σκορπιό: Ο απόλυτα ερωτικός συνδυασμός για μία σχέση με έντονο πάθος! Είναι μία σχέση με έντονη έλξη και πολλές προκλήσεις, εφόσον όμως κατανοήσουν ότι ζητούν ακριβώς τα ίδια, τότε γίνονται αχώριστοι!

Ταύρος με Παρθένο: Ο Παρθένος εμπνέει την σιγουριά και την εμπιστοσύνη στον Ταύρο ενώ παράλληλα τον βοηθά να ανοιχτεί και να εκφραστεί ερωτικά! Η σχέση τους είναι ιδανική και με προοπτική.

Ταύρος με Αιγόκερω: Ο Ταύρος στο πλάι του Αιγόκερου αισθάνεται ασφάλεια αλλά και θαυμασμό! Ερωτικά έχουν πλήρη ταύτιση και τα ζητούμενα για το μέλλον τους είναι ακριβώς ίδια.

Ταύρος με Καρκίνο: Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούν αισθάνονται και οι δύο μία απέραντη ζεστασιά και οικειότητα. Ο έρωτας που τους συνδέει έχει βάθος και ουσία.

Ταύρος με Ιχθύ:  Η έλξη ανάμεσα στα δύο αυτά ζώδια είναι βέβαιη, η πορεία της σχέσης εξαρτάται από τον Ιχθύ και κατά πόσο θα μπορέσει να δείξει πίστη και ειλικρίνεια!

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα