ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα από τα ζώδια που παίρνουν τη ζωή ανάλαφρα, οπότε το να βρεθεί σε δύσκολη θέση εξαιτίας κάποιου διλήμματος, είναι αταίριαστο με την όλη του κοσμοθεωρία. Γι’ αυτό και αποφεύγει να παρατείνει τη σχετική ενόχληση, είτε παίρνοντας την απόφαση χωρίς να το πολυσκεφτεί, είτε αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν και την τύχη να αποφασίσει για λογαριασμό του. Άλλωστε, της έχει εμπιστοσύνη, μια και τις περισσότερες φορές την έχει με το μέρος του –ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται. Αν έχει πιθανότητες να μετανιώσει; Αμφίβολο, μια και ο Τοξότης έχει την ικανότητα να ξεκόβει εύκολα από το παρελθόν και να αναζητά τις νέες καταστάσεις, που του επιφυλάσσει το μέλλον.

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για έναν τύπο που θα επιθυμούσε να μην ξεφύγει ποτέ τίποτα από τα προγράμματά του, όπως ο Αιγόκερως, το δίλημμα είναι μια δυσάρεστη ανατροπή. Φυσικά, σαν γήινο ζώδιο που είναι, θα το αντιμετωπίσει με πολλή περίσκεψη και στάθμιση όλων των πιθανών εκβάσεων της μίας ή της άλλης απόφασής του. Θα κλίνει μάλλον προς την πλευρά του πιο «ασφαλούς» δρόμου, εκείνου που δεν θα αλλάξει και πολύ μια παρούσα κατάσταση, την οποία ο ίδιος είχε δρομολογήσει όπως ήθελε. Έτσι, είναι απίθανο να εγκαταλείψει τη μόνιμη σχέση του για ένα ερωτικό πάθος ή μια σταθερή δουλειά για κάποια άλλη, περισσότερα υποσχόμενη, αλλά με ρίσκο. Άλλωστε και μόνο η λέξη «ρίσκο» τον ανατριχιάζει…

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος αντιμετωπίζει τη ζωή με άνεση και είναι ανοιχτός σε… ό,τι ήθελε προκύψει. Δεν δυσκολεύεται λοιπόν να πάρει τις αποφάσεις του και να κάνει τις επιλογές του, αν βρεθεί σε δίλημμα. Καθώς είναι αρκετά εγκεφαλικός τύπος, θα σταθμίσει και θα αξιολογήσει τα πράγματα βάσει ορισμένων αρχών του. Πρώτον, να μην περιορίζεται η προσωπική του ελευθερία. Δεύτερον, να μην υπάρχει σύγκρουση με την όποια ιδεολογία του. Τρίτον, η απόφασή του να τον σπρώξει σε καινούριες ενδιαφέρουσες καταστάσεις, αφού η στασιμότητα, όπως και τα πισωγυρίσματα, είναι για εκείνον σκέτη καταδίκη. Κι αν κάποιους δυσαρεστήσει με όλα αυτά, θα τους απαντήσει με το τραγουδάκι «Σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε». 

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΙΧΘΕΙΣ

Ψαράκι σε δίλημμα; Βοήθεια! Ο Ιχθύς κινδυνεύει να χαθεί στα απύθμενα νερά των αλληλοσυγκρουόμενων σκέψεων, μέχρι να οδηγηθεί σε κάποια απόφαση (και αν…) Φοβάται μήπως του βγει λάθος και τελικά πληγωθεί. Φοβάται μήπως πληγώσει τους άλλους. Φοβάται μήπως καταστραφεί, μήπως έρθει το τέλος του κόσμου του σε διάφορα πρακτικά θέματα, με τα οποία ούτως ή άλλως έχει από τη φύση του μια δυσκολία. Καταφεύγει σε συντρόφους και φίλους ζητώντας μία συμβουλή. Καταλήγει κάπου και μετά το αλλάζει, επηρεασμένος από κάτι άλλο που θα του πουν. Εν τέλει καταφέρνει, εκτός από τον εαυτό του, να φέρει και τους άλλους σε… απελπισία, μέχρι επιτέλους (και για όνομα του Θεού!), να αποφασίσει!

πηγή:

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα