Συμβαίνει και… στα καλύτερα παιδιά. Να βρίσκονται εγκλωβισμένα σε διλήμματα, να μην ξέρουν τι να αποφασίσουν σε κάθε είδους ζητήματα: αισθηματικά (τον Γιώργο ή τον Χάρη), επαγγελματικά (να κάτσω στη δουλειά που δεν με πληρώνουν ή να δοκιμάσω αλλού την τύχη μου) ή ακόμα και σε πιο απλά ζητήματα, του είδους να μαγειρέψω για να φανώ καλή νοικοκυρά ή να «χτυπήσουμε» καμία πίτσα απ’ έξω και σε όποιον αρέσει; Ορισμένα ζώδια δεν δυσκολεύονται να αποφασίσουν. Άλλα βασανίζονται, λες και από την απόφασή τους αυτή κρέμεται η μοίρα του κόσμου. Άλλοι πάλι αφήνουν τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, περιμένοντας οι συγκυρίες να οδηγήσουν κάπου. Αλήθεια, εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Η αστρολογία σου δίνει την απάντηση, με βάση το ζώδιό σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μπορεί να βρεθεί σε δίλημμα, που θα διαρκέσει το πολύ για τρία λεπτά. Κατόπιν θα πάρει την απόφαση εκείνη, που θα ικανοποιεί τον εγωισμό του, το πείσμα του ή/και τη σεξουαλική του επιθυμία – όχι απαραιτήτως με αυτή τη σειρά. Όποιες και να είναι οι συνέπειες, ελάχιστα τον απασχολούν και σπάνια παραδέχεται ότι κάπου έκανε λάθος (ή για να το πούμε πιο κολακευτικά, αναλαμβάνει την ευθύνη των αποφάσεών του). Αυτό τον γλιτώνει από την περιττή ψυχική ταλαιπωρία και, αν μη τι άλλο, απαλλάσσει και τους γύρω του από μία ενοχλητική ενδεχομένως αναμονή. Δεν είναι κακό, αν το καλοσκεφτείς.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος σε δίλημμα; Δεν είναι και η καλύτερή του. Εδώ περνάει από κόσκινο το να πάρει μία απόφαση. Σκέψου τι γίνεται αν «παίζει» και μια δεύτερη απόφαση ταυτόχρονα, που έρχεται σε σύγκρουση με την πρώτη. Καθώς είναι αρκετά αισθηματίας, θα προσπαθήσει να βρει τη χρυσή τομή, που δεν θα πληγώσει κανέναν από τους αγαπημένους του. Γίνεται όμως ομελέτα χωρίς να σπάσουν αυγά; Ένα ζώδιο με τέτοια ενασχόληση με τη μαγειρική, όπως ο Ταύρος, θα έπρεπε να το ξέρει καλύτερα από τον καθένα… Επιμένει ωστόσο να το αγνοεί, σπάζοντας τα νεύρα όλων των εμπλεκομένων, που θα αντιμετωπίσουν με φοβερή ανακούφιση τη στιγμή που επιτέλους πια ελήφθη η απόφαση, όποια κι αν είναι.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει μία περίεργη σχέση με τα διλήμματα. Για εκείνον οι περισσότερες αποφάσεις, ακόμα κι αν δεν ενέχουν κάποιο δίλημμα, καταλήγουν να είναι αυτό-αμφισβητούμενες, καθώς το δαιμόνιο (με την καλή έννοια) μυαλό του, αρχίζει να σκέφτεται τις συνέπειες και τα αποτελέσματα σαν κομπιούτερ που παίζει σκάκι μελετώντας όλες τις πιθανές κινήσεις. Όχι πως αυτό τον βοηθά να καταλήξει οριστικά και αμετάκλητα κάπου. Με άλλα λόγια, μη βιαστείς να χαρείς, αν η απόφαση που πήρε ήταν εκείνη που ευχόσουν. Δεν το ‘χει σε τίποτα να έρθει την επόμενη μέρα και να σου πει ότι άλλαξε γνώμη, και όποιον πάρει ο Χάρος.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει έναν απλό τρόπο να λύνει τα διλήμματά του. Ακολουθεί την καρδιά του. Αυτό τον διευκολύνει όταν πρόκειται για πρακτικά θέματα, δηλαδή δεν το ‘χει και πολύ να εγκαταλείψει μια δουλειά που δεν τον «γεμίζει», ακόμα και σε τούτους τους δύσκολους καιρούς. Από την άλλη όμως, έτσι και πρόκειται για κάποιο αισθηματικό δίλημμα, θα γίνει πραγματικό ράκος μέχρι να καταλήξει στην απόφαση εκείνη, που θα του εγγυηθεί την ευτυχία. Και επειδή δυστυχώς ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε εγγυήσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, είναι ικανός να μελαγχολεί για όλη την υπόλοιπη ζωή του, έστω και λιγουλάκι, για το πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχε πάρει την «άλλη» απόφαση.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα