Έφθασε ο Οκτώβριος! Ένας σημαντικός μήνας που κρύβει πολλά, αλλά και αποκαλύπτει πολλά! Ο ανάδρομος Ερμής από τις 4 ως τις 25 του μήνα  φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα σχέσεις που είχαν περάσει για λίγο στο περιθώριο  λόγω τεχνικών ήσυναισθηματικών δυσκολιών.. Επίσης  με μια σεληνιακή και μια ηλιακή έκλειψη στις 8 και στις 24 Οκτωβρίου αντίστοιχα, προσθέτουν και αυτές την ενεργειακή τους βαρύτητα.. Βέβαια η Αφροδίτη, που το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στον Ζυγό, βάζει τα δυνατά της για να καλύψει τις συναισθηματικές μας ανάγκες! 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, ο Οκτώβριος θα εξελιχθεί καλά σε γενικές γραμμές για το ζώδιό σου, αλλά η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, από τις 4 μέχρι τις 25, θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία θα σε απασχολήσουν έντονα και ο χειρισμός τους απαιτεί προνοητικότητα από την μεριά σου. Επειδή δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τους λεκτικούς πολέμους, προσπάθησε στο ενδεχόμενο μίας τέτοιας εκδήλωσης να μην μπει σε κίνδυνο μία σημαντική σου σχέση, ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στο ζώδιό σου. Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, αποφεύγοντας να εμπλακείς με ανθρώπους, που δεν σου εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Από τις 26 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα εγκατασταθεί στον Αιγόκερω, αρχίζει να φαίνεται περισσότερη τύχη και καλύτερες προοπτικές στην ζωή σου. Κάνε υπομονή…

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, τον Οκτώβριο στα αισθηματικά σου θα είσαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος με τον σύντροφό σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης μέχρι τις 23 στον Ζυγό. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές. Πρόκειται για ένας εξαιρετικό μήνα σε σχέση με τον έρωτα και την αγάπη και η καρδιά σου θα πλημμυρίσει από όμορφα συναισθήματα. Όσο για σένα, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτών του ζωδίου, θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις τώρα, θα είναι συναρπαστικές και πιθανόν να έχεις κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, που αν τα εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, που ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα, θα βρουν την ανταπόκριση που θέλεις. Εκμεταλλεύσου το!!!

Επαγγελματικά και οικονομικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, αυτό τον μήνα θα υπάρξει ικανοποίηση, παρά του ότι εξακολουθούν να παραμένουν εκκρεμή και σε αμφιβολία κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μερικές πιέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στις εργασιακές σου σχέσεις και στα κοινά σχέδια που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, σε σχέση με τις επαφές με τους ανωτέρους σου, γιατί κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου, θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις διπλωματικά διαμάχες και προβλήματα, που μπορεί να προκληθούν και δώσε τόπο στην οργή, μέχρι να περάσει η αρνητική επιρροή από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Θα έχεις κάποια οικονομική πίεση λόγω προσωπικών δανείων, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα έσοδα σου θα είναι καλά και η δυνατότητα που θα σου προσφέρουν για να ξοδέψεις κάποια από αυτά, θα σε κάνει να χαρείς πολύ και θα νιώσεις ανακουφισμένος.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

 ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, στο ξεκίνημα του μήνα, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 4 από το ζώδιο του Σκορπιού, θα γεμίσεις άγχος και ένταση, τόσο για οικογενειακά σου θέματα, όσο και για επαγγελματικά. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει, άμεσα ή έμμεσα, καθώς περιορίζει κατά πολύ τις πιθανότητες διασκέδασης και σε υποχρεώνει να αντιμετωπίσεις νέες ευθύνες που θα σου ανατεθούν ή δεν θα σου αφήσει περιθώρια να κινηθείς άνετα και εύκολα. Στις 8, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, μην αφήσεις να διαιωνιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, αλλά φρόντισε να βρεις την λύση ή να την επινοήσεις, αν χρειαστεί. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Σκορπιό, οι φίλοι θα είναι συνεχώς κοντά σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να κάνει λεπτό μακριά σου και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα σου προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου και θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, αυτό τον μήνα η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι ζεστή και χαρούμενη. Τις ημέρες που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 4 μέχρι τις 25, θα υπάρξει μια μικρή συναισθηματική απόσταση, αλλά θα είναι παροδική. Το μόνο πράγμα που θα σε εκνευρίσει, είναι ότι ο σύντροφός σου θα θέλει να κυριαρχεί τις περισσότερες φορές και θα νιώσεις μεγάλη πίεση από τις ενέργειες του, ακόμη κι αν αυτές χαρακτηρίζονται από αγάπη και ανιδιοτέλεια. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και αν ακόμη δεν βρεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει, σίγουρα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικά και οικονομικά: Φίλε Ταύρε, η ανάπτυξη στη δουλειά σου θα έρθει χάρη στην εργατικότητα που επιδεικνύεις και στις προσπάθειες που έχεις καταβάλει για να μείνεις συνεπής στο χρονοδιάγραμμα, που σου έχουν επιβάλλει οι ανώτεροί σου. Προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου και μην φέρεσαι εγωιστικά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Από εκεί και μετά, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και να μην δώσεις άλλες αναβολές σε οφειλές και παλιά χρέη, γιατί θα διογκωθούν περισσότερο καθώς περνάει ο καιρός και δεν σε συμφέρει. Ξόδεψε με μέτρο και έχε κατά νου ότι θα υπάρξει η δυνατότητα να εξοικονομήσεις και κάποια χρήματα, για να νιώθεις ασφαλής. Μην διστάσεις να το κάνεις… για το καλό σου!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα