Οι μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων για τον Ιανουάριο 2019 ! Δες τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη! 

To 2019 αγαπητοί μου φίλοι ξεκινά δυναμικά, με τον Άρη να περνά ανήμερα της πρωτοχρονιάς στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας την ώθηση για δράση, νέα ξεκινήματα αλλά και πολλαπλές αντιδράσεις ...
Τα πιο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα που κορυφώνονται στον πρώτο μήνα της χρονιάς, είναι οι Εκλείψεις του Ιανουαρίου. Στις 6 του μήνα έχουμε την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της Χρονιάς από το ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ στις 21 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Υδροχόου!

 

Κριός

Ο Ιανουάριος είναι μήνας που θα φέρει αρκετά δύσκολα θέματα στην επιφάνεια, λόγω των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν. Η πρώτη είναι ηλιακή και γίνεται στις 6 στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας την τάξη πραγμάτων που βόλευε στην αντιμετώπιση των δυσκολιών.  Η δεύτερη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στον άξονα  Λέοντα - Υδροχόου στις 21. Ο μήνας δεν θεωρείται καλό διάστημα για νέα ξεκινήματα, ούτε για συναισθηματικές επενδύσεις. Επίσης φέρνει αναστάτωση και στα οικονομικά σας. Λειτουργήστε με προνοητικότητα, αποφύγετε διενέξεις με το επαγγελματικό σας περιβάλλον και πιστέψτε στις αρετές την υπομονής και της στωικότητας. Το μυαλό σας μπορεί να εξεγερθεί μερικές φορές, από όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, προσέξτε όμως να μην καταπιέσετε κι εσείς με τη σειρά σας κάποιους άλλους.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα σας κρατήσει σε ένα αισθηματικό ενδιαφέρον, αλλά αρκετές φορές θα αισθανθείτε ότι βαδίζετε στα τυφλά. Οι σφυρηλατημένες σχέσεις δεν κινδυνεύουν, αλλά θα υπάρξουν κι εδώ ανατροπές που θα σας προβληματίσουν. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα αφήσουν ανέπαφη την εκεί καθημερινότητά σας. Ελέγχετε τα νεύρα και τον εκνευρισμό σας και μην εκδηλώνετε τις προθέσεις σας αν προηγουμένως δεν έχετε εξασφαλίσει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Επαγγελματικά μπορείτε να προετοιμάσετε τις κινήσεις εκείνες που θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες από τον Μάρτιο και μετά. Κινηθείτε σε πολλούς τομείς και διαφυλάξτε την υγεία και την ασφάλειά σας!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος

Ο Ιανουάριος  είναι ο μήνας που θα φέρει αναστάτωση στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, εξ αιτίας της θέσης του Άρη στον Κριό . Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες και να προσέχετε τα λόγια σας. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι ορατός και κάθε ασήμαντη αφορμή μπορεί να έχει μεγάλο κόστος. Παρατηρήστε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και βασιστείτε στην εμπειρία σας για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Οικονομικά υπάρχουν ανάγκες αλλά και κάποια μικρή ενίσχυση του εισοδήματός σας, ενώ επαγγελματικά, αναστέλλονται κάποιες πρωτοβουλίες ή αλλαγές εξ αιτίας των εκλείψεων του Ήλιου και της Σελήνης. Η δεύτερη σας επηρεάζει περισσότερο και πρέπει να παραμείνετε ανέπαφοι από όσα συμβαίνουν στο κοντινό σας περιβάλλον.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα