Κατά βάθος,το ξέρεις ότι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο,αλλά εάν νιώθεις ότι κάνεις ευτυχισμένο το πρόσωπο που αγαπάς,έχεις αυξημένες πιθανότητες να σε ερωτευθεί! Ο έρωτας δεν είναι κάτι συμβαίνει σε μια νύχτα,αλλά αν οι προθέσεις σου είναι καλές,θα σε θεωρήσει ακαταμάχητο και είναι σχεδόν αδύνατο να μη σε ερωτευθεί! Με ποιο ζώδιο είσαι λοιπόν ερωτευμένος; Μάθε τα μυστικά που κρύβει,για να μην μπορεί να σου αντισταθεί!

 

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Κριός

Όταν ένας Κριός ερωτεύεται,θα είναι αφοσιωμένος και πιστός για όσο καιρό είσαι μαζί του,αρκεί να συνεχίσει να είναι ενθουσιασμένος μαζί σου. Είναι πολύ ανοιχτός με τα συναισθήματά του και θα περιμένει το ίδιο από εσένα σε αντάλλαγμα και δεν είναι καθόλου ντροπαλός,στο να εκφραστεί. Όπως συμβαίνει συχνά με έναν Κριό στον τομέα του έρωτα,απεχθάνεται να είσαι ζηλιάρης και κτητικός. Αν τον καταπιέζεις και τον ελέγχεις,μπορεί να τον αναγκάσεις να φύγει μακριά από εσένα,παρά το γεγονός ότι θα βρίσκεται σε σύγχυση. Από την άλλη πλευρά,η υπερβολική κολακεία θα τον κουράσει. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις μια επιτυχή ισορροπία. Αν ενεργείς με αυτόν τον τρόπο,θα αισθάνεται ανήμπορος ότι μπορεί να σε προσελκύσει.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Ταύρος

Συνήθως ήρεμος,ήσυχος και επιφυλακτικός. Ένας Ταύρος στην αγάπη,δεν κάνει συχνά μεγάλα άλματα. Ωστόσο,έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα βήμα κάθε φορά και όχι πηδώντας από τον ένα σύντροφο στον άλλο. Απαιτείται πολύς χρόνος και προσπάθεια για να πάρει αποφάσεις. Είναι ευγενικός και ευχάριστος και πάντα δίνει στην αγάπη. Μιλάει ήρεμα και γίνεται προστατευτικός στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτή η ήρεμη σταθερότητα,είναι ένα γνώρισμα που τον κάνει πολύ ελκυστικό στο αντίθετο φύλο,ιδιαίτερα στα άτομα που ψάχνουν για μια πιο μακροπρόθεσμη σχέση.Ένας τυπικός Ταύρος,στα θέματα του έρωτα,θα επιλέξει έναν πιο μυστηριώδη,περίπλοκο και γοητευτικό σύντροφο,απ’ αυτόν που δείχνει πιο δυνατός ή εντυπωσιακός.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Δίδυμος

Πως θα κάνεις έναν Δίδυμο να σ’ ερωτευθεί; Το θεωρείς δύσκολο,αλλά όχι ακατόρθωτο. Κάνει σταθερές σχέσεις αγάπης,με άτομα που είναι φίλοι του πρώτα. Αυτό δε σημαίνει,ότι δεν πρέπει να επικεντρωθείς στο ερωτικό στοιχείο της σχέσης που προσπαθείς να δημιουργήσεις με τον Δίδυμό σου,αλλά μην ξεχνάς τη δυναμική της φιλίας ποτέ!!! Διασφάλισέ του πρώτα,ότι είσαι διαθέσιμος ως φίλος όποτε σε χρειάζεται. Άφησε τον,να πει αυτό που αισθάνεται και στη συνέχεια,εξέφρασε αυτό που νιώθεις. Διαφορετικά,θα υπάρξει μεγάλη σύγκρουση στη σχέση. Βαριέται εύκολα,γι’ αυτό κράτησε τη σχέση ζωντανή. Πρέπει να έχεις ενεργή φαντασία,αν θέλεις να σ’ ερωτευθεί. Είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέες περιπέτειες. Εάν τον καταφέρεις να μείνει μαζί σου,θα είναι για πάντα.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα