Από τα πιο αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου είναι ο εγωισμός. Άλλες φορές είναι εκείνος που σε κρατάει από το να χάσεις την αξιοπρέπεια σου και άλλες φορές είναι εκείνος που δε θα σε αφήσει να δεις την πραγματική αλήθεια. Όλοι είμαστε εγωιστές πολύ ή λίγο και αυτό εν μέρη οφείλεται και στο ζωδιακό μας άστρο. Το κάθε ζώδιο εκφράζει διαφορετικά τον εγωισμό του.

Για παράδειγμα, ο Κριός είναι πολύ εγωιστής και ο Τοξότης απλά δε μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα. Μπορεί να μην πιστεύεις σε όλα όσα λένε τα ζώδια, αλλά από απλή απορία και μόνο έχει ενδιαφέρον να δεις πως εκφράζει κάθε ζώδιο τον εγωισμό του. Που ξέρεις μπορεί να πέσει μέσα στις προβλέψεις για το δικό σου.

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι πολύ εγωιστής. Θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Θα φωνάξει, θα μαλώσει και θα θέλει πάση θυσία να μάθει με τον τρόπο του την αλήθεια. Παρόλα αυτά, θα ζητήσει συγγνώμη εάν καταλάβει ότι έχει λάθος και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει κοντά του το ταίρι του. Βέβαια, αν δει ότι τελικά δε βγαίνει άκρη, σηκώνεται φεύγει χωρίς πολλά πολλά, απλά για να μπορέσει να βρει την ηρεμία του.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν θίξεις έναν Ταύρο μπορεί να σου το κρατάει πολύ καιρό. Δε ζητάει εύκολα συγγνώμη, γιατί πιστεύει πως δύσκολα έχει λάθος. Για να μην τον αδικούμε όμως, η αλήθεια είναι πως πριν κάνει κάτι θα το σκεφτεί υπερβολικά πολύ καλά. Τέλος ο Ταύρος είναι λίγο εγωιστής ως προς το να μοιράζεται τα συναισθήματα του. Τα κρατάει καλά για τον εαυτό του και τα δίνει με το τσιγκέλι.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος φέρεται αψυχολόγητα μερικές φορές. Άμα μαλώσεις με έναν Δίδυμο, μην περιμένεις να κάνει κίνηση εύκολα. Γίνεται τόσο εγωιστής που πολλές φορές όχι απλά αγνοεί τα συναισθήματα του άλλου, αλλά αγνοεί και τα συναισθήματα του ίδιου του εαυτού του. Είναι το μικρό παιδί που θέλει να του κάνεις τα χατίρια. Αν κάποια στιγμή σου ζητήσει συγγνώμη μην την πάρεις και πολύ τοις μετρητοίς. Το πιο πιθανό είναι να είναι επιφανειακή και να επιζητά κάτι άλλο από πίσω.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο υπομονετικά ζώδια και αντέχει στις συναισθηματικές κακουχίες. Αυτό οφείλεται εν μέρη στις ανασφάλειες του, αν και άμα βγει εκτός ορίων αλλάζουν τα πράγματα. Γίνεται σκληρός, ανένδοτος και μπορεί να δώσει τέλος στον έρωτα της ζωής του, προκειμένου το εγώ του να παραμείνει ψηλά. Η συγχώρεση από έναν Καρκίνο δεν έρχεται εύκολα, μιας και πληγώνεται βαθιά.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα