Σίγουρα ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος, όμως το κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο να βιώνει το τέλος μιας σχέσης.

ΚΡΙΟΣ

Για να φύγει ένα ακόμη ερωτευμένο Κριάρι, μέσα από μια σχέση που δεν του αξίζει, όσο κι αν φαίνεται παρορμητικό και περήφανο, δεν του είναι τελικά και τόσο εύκολο. Το ένστικτο του αιώνιου κυνηγού μέσα του τον ωθεί στο να συνεχίσει τον αγώνα του. Η λογική του βέβαια λέει άλλα, αλλά δυστυχώς εύκολα μπορεί να πιαστεί στα «δίχτυα» της ίδιας του της αδυναμίας. Χρειάζεται αρκετή εσωτερική προετοιμασία και πάνω απ’ όλα, να πείσει τον εαυτό του ότι δεν …κιοτεύει αλλά ότι στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται να πρυτανεύσει η λογική! Το σίγουρο είναι ότι τον πρώτο καιρό θα παραμένει επιρρεπής και ο πόνος του μεγάλος…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αγαπάει με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο που δύσκολα θα καταλάβεις τι του συμβαίνει μέσα του. Υπάρχει περίπτωση να μην πιστέψεις καθόλου ότι αυτός ο άνθρωπος βασανίστηκε μέχρι να το πάρει απόφαση. Στην πραγματικότητα όμως, κι ίσως είναι τελικά από τους τυχερούς της υπόθεσης, θα πάρει την τελική απόφαση με κύριο κριτήριο τη λογική και μόνο. Αφού θα έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον άλλον, θα έχει καταπιεί πολλές φορές αυτά που θα ήθελε να πει… εκεί που δεν θα το περιμένεις, θα πει ένα απλό «αντίο»… και μην τον ξαναείδατε! Όταν όμως το πει, θα είναι και το οριστικό! 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει το πρόβλημα, εκτός από το ταίρι του, και με το φιλικό του περίγυρο που εμπιστεύεται. Αν η σχέση μέσα στην οποία βρίσκεται, ήταν πάνω σε αρκετά σοβαρές βάσεις, τουλάχιστον για εκείνον, θα αργήσει να πάρει την τελική απόφαση. Όλο όμως το επόμενο χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει, το μυαλό του θα εργάζεται πυρετωδώς και υποσυνείδητα θα αρχίσει να προετοιμάζεται γι’ αυτό που έρχεται… Θα κάνει κάποιες φορές ότι δεν καταλαβαίνει, αλλά δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα το πάρει απόφαση και θα το ανακοινώσει με τρόπο τελεσίδικο και οριστικό! 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το υδάτινο στοιχείο του έχει έντονη ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη, γι’ αυτό και υποφέρει πολύ ώσπου να πάρει την τελική απόφαση. Θα κλειστεί στον εαυτό του, θα αυτομαστιγωθεί, θα «ξεψαχνίσει» κάθε πτυχή της σχέσης και που μπορεί να στράβωσε, κάτι που δεν το πήρε εγκαίρως είδηση… Όμως, το περίεργο μαζί του είναι ότι παρ’ όλο που τον θεωρεί κάποιος εύθραυστο, στην πραγματικότητα είναι από τους πιο ανθεκτικούς! Αφού θα το καθυστερήσει όσο μπορεί, και εφευρίσκοντας ένα σωρό δικαιολογίες, από το να βάψει το σπίτι του έως ν’ αλλάξει και τις σανίδες του παρκέ του… στο τέλος, θα ανοίξει την πόρτα της καρδιάς του και θα δείξει την έξοδο στον άλλον…! 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα