Τα άστρα, τα ζώδια και η Πανσέληνος στον Καρκίνο! 


Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και λίγο πριν τις 8 το πρωί πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα φεγγάρι που καθορίζει σημαντικά τις εξελίξεις που έπονται τόσο τις επόμενες ημέρες έως την Ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου 2019. Το γεμάτο φεγγάρι φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τη συναισθηματική μας ασφάλεια, το παρελθόν και τις ρίζες μας, ενώ σηματοδοτεί εξελίξεις και σε κοσμικό επίπεδο, καθώς το ζώδιο του Καρκίνου συνδέεται με τον πατριωτισμό και την έννοια του έθνους – κράτους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Καρκίνο;

Πιο ευάλωτα είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/3, 28/6, 30/9 και 28/12.

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου φανερώνει την έντονη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια που σε διακατέχει την περίοδο αυτή, η οποία φαίνεται να διαταράσσεται από εξελίξεις, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις, ερωτικές ή οικογενειακές, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τις μέρες αυτές και δεν αποκλείεται να παρακινηθείς από κάποια γεγονότα, ώστε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι οι παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές που σε οδηγούν σε λάθος δρόμους.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει τον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που αφορά την επικοινωνία και τις συγγενικές σου σχέσεις. Ο λόγος σου γίνεται πιο συναισθηματικός, ενώ ενδέχεται να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις ή να συναντήσεις πρόσωπα από τα παλιά τις μέρες αυτές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια νέα που αφορούν οικογενειακά πρόσωπα, να θελήσεις να συσφίξεις τις σχέσεις σου με έναν συγγενή/αγαπημένο πρόσωπο ή ακόμη να αλλάξεις κάτι στις καθημερινές συναλλαγές και μετακινήσεις σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί των 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που συνδέεται με την οικονομική σου πραγματικότητα και τις αξίες σου. Φαίνεται πως κάποια εξέλιξη που αφορά το εισόδημά σου, ενδέχεται να σου δημιουργήσει ανασφάλεια για την υλική σου πραγματικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια οικογενειακά έξοδα στα οποία χρειάζεται να συμβάλεις, βγαίνοντας εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη, ίσως προχωρήσεις σε μια αναθεώρηση αξιών και προσωπικών προτεραιοτήτων τις μέρες αυτές, επιλέγοντας να κρατήσεις κοντά σου πρόσωπα και καταστάσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και οι πλανητικές όψεις που τη συνοδεύουν, φανερώνουν πως βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σου. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένα τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου και καλό είναι να τα αφουγκραστείς και να τα εμπιστευτείς για οδηγηθείς στις κατάλληλες αποφάσεις, τόσο για το αισθηματικό όσο και για το επαγγελματικό σου μέλλον. Παράλληλα, η ανάγκη σου για ασφάλεια, προστασία και φροντίδα γίνεται επιτακτική, γι’ αυτό καλό είναι να αναζητήσεις τη συντροφιά ανθρώπων που σου τα παρέχουν.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα