Τα άστρα, τα ζώδια και η Πανσέληνος στους Διδύμους!

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και λίγο μετά τις 7.30 το πρωί  πραγματοπείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την μεγάλη επικοινωνιακή του ικανότητα!Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να αλλάξουν προς το καλύτερο πολλά δεδομένα, αλλά και να δημιουργηθούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στους Διδύμους;

Αυτή η Πανσέληνος ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Οι Παρθένοι και οι Ιχθύς όμως καλό θα είναι να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι, ώστε να μην χάσουν σημαντικές ευκαιρίες.

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα SMS και κόστος μόνο 1,24e! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

 Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 23 Νοεμβρίου, τονίζει την επικοινωνιακή σου ικανότητα, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον και να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες στην αισθηματική σου ζωή. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου όμως, θα βρεις χρόνο και για σύντομες εκδρομές, που θα σε ανανεώσουν. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μια νέα ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τώρα. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 23 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο να αποκτήσεις και μια καινούργια πηγή εσόδων, που θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Η Πανσέληνος επιπλέον, φέρνει μια νέα αίσθηση ασφάλειας στην προσωπική σου ζωή, καθώς είναι ιδανική για να συσφίξεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, ή αν είσαι αδέσμευτος, να δημιουργήσεις ένα δεσμό με σοβαρές προοπτικές.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Πανσέληνος διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 23 Νοεμβρίου και σου δίνει το έναυσμα για αλλαγές που επιθυμείς από καιρό. Οι προσωπικές σου ανάγκες γίνονται πιο επιτακτικές κι αυτό σημαίνει ότι μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να τις ικανοποιήσεις χωρίς να προκαλέσεις προβλήματα στη σχέση σου. Στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, δεν αποκλείεται όμως και μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα