Όσο και να το κρύψουμε όλοι μας λέμε κατά καιρούς ψέματα, ο καθένας για διαφορετικό λόγο! Μάθε τι είδους ψεύτης είσαι εσύ ή το άτομο που σε ενδιαφέρει σύμφωνα με το ζώδιο του! 

Τα ψέματα έχουν υπάρξει από καταβολής κόσμου. Λέμε ψέματα για να  προστατεύσουμε τους άλλους, τον εαυτό μας, ή ακόμα και ακριβώς επειδή νιώθουμε να μας αρέσει. Είναι η ανθρώπινη φύση, αλλά η φύση των ψεμάτων δεν είναι το ίδιο για όλους. 

Με βάση τα ζώδιά μας, έχουμε διαφορετικούς τρόπους που λέμε ένα ψέμα και πώς χειριζόμαστε μετά τα επακόλουθά του!  Υπάρχουν εκείνοι που αισθάνονται ένοχοι και για να αποφύγουν όσο το δυνατόν την αποκάλυψη της ενοχής τους, ψεύδονται περισσότερο. Άλλοι δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν ψέματα, προτιμώντας να είναι ειλικρινείς, θεωρώντας το ψέμα μια ανεντιμότητα.  Άλλοι, εν τω μεταξύ, είναι φυσικοί ψεύτες. Γι 'αυτούς, το ψέμα είναι     μια μορφή εξωφρενικές αφήγησης. 

Η αστρολογία μας λέει πώς ακριβώς κατατάσσονται οι... ψεύτες,  με βάση τις κυρίαρχες προσωπικότητες του ζωδιακού μας κύκλου.

Κριός:

Ο Κριός δεν είναι και πολύ ικανός στα ψέματα. Δεν εξυπηρετεί ένα σκοπό με αυτά. Ο Κριός δεν έχει την δύναμη για να αντιμετωπίσει το δράμα που ακολουθεί η αποκάλυψη ενός ψέματος! Και όταν λέει  κάποτε ένα ψέμα,  δεν το θεωρεί σαν μια μεγάλη υπόθεση.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!


Ταύρος: 

Ο Ταύρος είναι πεισματάρης με αυτά και προτιμά τα πράγματα να πάνε φυσιολογικά στο δρόμο τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν πρέπει να πει ένα μικρό αθώο ψέμα, για να έρθουν τα πράγματα σύμφωνα με ό, τι θέλει, δεν θα το κάνει!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!


Δίδυμος: 

Ο Δίδυμος είναι άτακτος και επιζητά την προσοχή από τους ανθρώπους. Έχει έντονο επικοινωνιακό ταλέντο, ώστε να μπορεί να λέει πράγματα επάνω σε μια ιδιοτροπία του και οι άνθρωποι τον πιστεύουν! Είναι τόσο καλός σε αυτό, που θα καταλήξετε να μην αναρωτηθείτε καν, αν είναι αλήθεια ή όχι.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!


Καρκίνος: 

Πιστός και πονόψυχος, ο Καρκίνος ψεύδεται μόνο για την προστασία σας, είτε πρόκειται για κίνδυνο από κάποιον άλλο ή από τα δικά σας συναισθήματα. Γι 'αυτούς, ένα ψέμα είναι κάτι περισσότερο από έναν τρόπο να σας διαβεβαιώσει ότι όλα είναι μια χαρά - ακόμη και αν δεν είναι!  Και ένα τέτοιο ψέμα σκοπιμότητας, προέρχεται μόνο από την καλοσύνη της καρδιάς τους.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα