Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί ποια είναι τα πραγματικά συναισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Πολλές φορές μπορεί να σκέφτεσαι και να προβληματίζεσαι σχετικά με το αν σε αγαπάει ή αν απλά είναι κοντά σου μόνο από συνήθεια.

Μπορεί να έχεις ακούσει το «σ' αγαπώ» από τα χείλη αυτού του ανθρώπου, όμως να συνεχίζεις να διατηρείς τις αμφιβολίες σου ή απλά να θέλεις να μάθεις με ποιο τρόπο θα μπορέσει να «δυναμώσει» ακόμα περισσότερο η αγάπη του για σένα! Είναι πολύ απλό λοιπόν! Αρκεί να συμβουλευτείς την αστρολογία και να διαβάσεις το ζώδιο του προσώπου που έχεις στην καρδιά σου, για να πάρεις όλες τις απαντήσεις. ΚΡΙΟΣ

Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός του Κριού, μπορεί να σε κάνουν να πιστέψεις από τα πρώτα στάδια της σχέσης σας, ότι αυτός ο άνθρωπος σε αγαπά και ότι έχει ειλικρινή αισθήματα για σένα. Στην πραγματικότητα όμως, για να βεβαιωθείς ότι η σχέση σου με τον Κριό στηρίζεται όντως στην αληθινή αγάπη, θα πρέπει να διαπιστώσεις σε βάθος χρόνου ότι συνεχίζει να είναι δίπλα σου, εξακολουθεί παρόλες τις διαφωνίες ή τους καβγάδες σας, να είναι πάντα εκεί. Για να ενδυναμώσεις την αγάπη ανάμεσά σας, αρκεί να λειτουργείς πάντα με ειλικρίνεια και τιμιότητα απέναντί του και φυσικά, η σχέση σας να του προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, που θα τον φέρνουν περισσότερο κοντά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινώντας την σχέση σου με έναν Ταύρο, στην αρχή μπορεί να απογοητευτείς, γιατί θα θεωρήσεις ότι είναι αρκετά δύσκολο να τον κάνεις να σε αγαπήσει! Τον πρώτο καιρό του δεσμού σας, ο Ταύρος θα λειτουργήσει ανιχνευτικά, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι μπορεί με ασφάλεια να ανοίξει όλα τα φύλλα της καρδιάς σου, χωρίς το φόβο ότι θα φάει τα μούτρα του! Θα βεβαιωθείς ότι σε αγαπά, όταν θα διαπιστώσεις ότι έχεις γίνει μέρος της καθημερινότητάς του, ότι στηρίζεται πάνω σου, ότι σέβεται την άποψή σου και φροντίζει να κάνει την σχέση σας ακόμα καλύτερη. Για να γίνει η αγάπη σας πιο δυνατή, αρκεί να μπορέσει η ζωή σας να συμβαδίζει, να έχετε δηλαδή τα ίδια “χούγια” και παρόμοιες συνήθειες, ώστε η σχέση σας να μην έχει αλλαγές και ανατροπές, που τον αποσυντονίζουν.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας ερωτευμένος Δίδυμος, μπορεί να παρεξηγηθεί και να σου δώσει την εντύπωση ότι σε αγαπά. Ναι μπορεί να σε αγαπά, αλλά όχι με τον τρόπο που εσύ μπορεί να περιμένεις ή να θέλεις. Προσοχή λοιπόν στα μεγάλα λόγια του Διδύμου και βάλε στο μυαλό σου ότι μπορεί να σε αγαπά σαν άνθρωπο, σαν ένα φιλικό του πρόσωπο και όχι σαν τον μόνιμο ερωτικό του σύντροφο! Για να βεβαιωθείς ότι η σχέση σας στηρίζεται στην αγάπη, τότε θα πρέπει να εξετάσεις λιγάκι την συμπεριφορά του Διδύμου απέναντί σου! Σταμάτησε να τον τρομάζει η δέσμευση; Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι συχνή και ουσιαστική; Περνάτε ατέλειωτες ώρες κουβεντιάζοντας και η σχέση σας, του δίνει γνώση, εμπειρία και μοιράζεται μαζί σου τις αγαπημένες του δραστηριότητες; Τότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι σε αγαπά. Και για να ενδυναμώσεις τα συναισθήματα ανάμεσά σας, αρκεί να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τα παραπάνω στοιχεία.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα