ΤΟΞΟΤΗΣ

Πόσο την βρίσκω με αυτό το ρίσκο… αυτή η ατάκα, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Τοξότη και τον αντιπροσωπεύει στο θέμα «εξαρτημένες σχέσεις»! Μπορεί να μην είναι στο στυλ του να νιώθει εύκολα εξαρτημένος από έναν ερωτικό σύντροφο και φυσικά δεν του αρέσουν και τα προβλήματα σε μία σχέση, όμως μπορεί να την «πατήσει» και να κολλήσει σε έναν τέτοιο ερωτικό δεσμό, πολύ απλά γιατί ο σύντροφός του μπορεί να του το παίζει «δύσκολος»! Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης κολλάει με τις δύσκολες περιπτώσεις στον έρωτα και φιλοδοξεί ή έχει την αισιοδοξία, ότι όλα θα φτιάξουν… Πώς μπορεί όμως να ξεκολλήσει από μία τέτοια σχέση; Μα φυσικά, όταν το κλίμα αρχίζει να γίνεται τόσο πιεστικό, που αρχίζει ο ίδιος να χάνει την χαρά, το γέλιο, το κέφι και την κοινωνικότητά του!

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι υπέρ των σχέσεων εξάρτησης και τις αποφεύγει, όμως ο Αιγόκερως μπορεί να γίνει και αυτός το θύμα μίας σχέσης που δεν είναι ιδανική, πολύ απλά γιατί δεν θέλει να εκτεθεί, ή γιατί το κοινωνικό του περιβάλλον εγκρίνει ή εκτιμά το άτομο, με το οποίο είναι μαζί. Έτσι λοιπόν μπορεί να παραμένει σε μία σχέση που τον φθείρει, γιατί πιθανότατα στο παρελθόν έκανε ανοίγματα ή έδωσε υποσχέσεις τις οποίες δεν θέλει να πάρει πίσω… Ωστόσο η εξάρτησή του από έναν άνθρωπο ή μία σχέση, δεν μπορεί να κρατήσει και για πολύ… Θα πάψει να υφίσταται, όταν ο ίδιος τελικά καταλάβει τι είναι το καλύτερο για αυτόν…

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως ξαφνικά μπορεί να κολλήσει σε μία εξαρτημένη σχέση, που τον φθείρει και τον καταβάλλει, το ίδιο ξαφνικά και απρόβλεπτα μπορεί να πει το τελευταίο αντίο και να το εννοεί πραγματικά… Έτσι είναι ο εκρηκτικός Υδροχόος, αφού ο κυβερνήτης του ο Ουρανός, του δίνει την δυναμική να ρισκάρει και να κάνει αλλαγές! Δεν είναι στη φύση του να προσκολλάται σε έναν έρωτα, που του προκαλεί πρόβλημα, όμως είναι στη φύση του να κολλάει με τα δύσκολα και να του αρέσει οτιδήποτε περίεργο… Έτσι λοιπόν μπορεί να νιώσει εξάρτηση από έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν έχει κοινά, όμως όταν το κλίμα γίνεται βαρύ και σταματά να υπάρχει η έκπληξη, ο ερωτισμός και οι ευχάριστες εμπειρίες, τότε το ενδιαφέρον του γίνεται μόνο φιλικό και αρχίζει να ψάχνει για νέες συγκινήσεις!

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

 ΙΧΘΥΕΣ

Ο έρωτας είναι συνυφασμένος με την εξάρτηση για τον ονειροπόλο Ιχθύ, που όταν είναι ερωτευμένος, δεν μπορεί να σκεφτεί ούτε στιγμή χωρίς τον σύντροφό του. Κάτι τέτοιο δεν είναι άσχημο όταν η σχέση εξελίσσεται ομαλά, το πρόβλημα όμως είναι ότι ο Ιχθύς, έχει την τάση να κολλάει πολύ άσχημα, ακόμα και με τις σχέσεις που τον φθείρουν και που δεν του δίνουν το συναίσθημα που έχει ανάγκη… Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί ωραιοποιεί τις καταστάσεις, ζει το δικό του παραμύθι, αδυνατεί να δει κατάματα την αλήθεια και φυσικά δεν θέλει να μείνει μόνος του. Έτσι λοιπόν, μπορεί να γίνει το θύμα σε μία σχέση που δεν μπορεί μακριά της… μέχρι εντελώς ξαφνικά να ερωτευτεί κάποιο άλλο άτομο (κάτι που του είναι σχετικά εύκολο), όπου εκεί έχει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει σαν χέλι!

πηγή:

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα