ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι δίνεται με πάθος στον έρωτα και μπορεί να γίνει χαλί για να τον πατήσεις, αρκεί να έχεις κάνει την καρδιά του να χτυπά στον τρελό ρυθμό του έρωτα… Φυσικά και Λέων μπλέκεται και αυτός με την σειρά του σε εξαρτημένες σχέσεις και η πιο συχνή αιτία είναι ο εγωισμός του, που τον κάνει να δένεται με ανθρώπους, που στην ουσία τον φθείρουν ή τον καταβάλουν! Πιστεύει ότι έχει την δύναμη, αλλά και τα προσόντα, να αλλάξει τον άνθρωπο που έχει δίπλα του… τον πιάνει η ζήλια του και μόνο στη σκέψη ότι μετά από έναν χωρισμό, το ταίρι του μπορεί να κάνει μία άλλη σχέση και να είναι όλα καλύτερα στη ζωή του. Έτσι λοιπόν, επιμένει να αλλάξει τις καταστάσεις γύρω του, μέχρι να φτάσει στο σημείο που θα βαρεθεί, θα κουραστεί και θα χάσει κάτι από την λάμψη του! Τότε είναι που αρχίζει να αναζητά και πάλι την επιβεβαίωση από έναν νέο έρωτα και λέει το οριστικό αντίο από την παλιά του σχέση.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος δεν τα πάει καλά με τις σχέσεις εξάρτησης και προσπαθεί ακόμα και στον έρωτα να βάζει πρώτα την λογική του και μετά την καρδιά του. Όπως όλοι οι άνθρωποι όμως, έτσι και ο Παρθένος έχει και αυτός τις αδυναμίες του, γι’ αυτό και μπορεί να του συμβεί να μπλεχτεί σε μία σχέση, που οδηγείται σε αδιέξοδο, από το οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει. Μπορεί να εγκλωβιστεί σε μία σχέση εξάρτησης, επειδή επί της ουσίας λυπάται το άτομο που έχει δίπλα του, δεν θέλει να το πληγώσει, νιώθει υποχρεωμένο σε αυτό ή πολύ απλά μπορεί να τον συνδέουν κάποια πράγματα, που για αυτόν δεν είναι αμελητέα… Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν ο Παρθένος, αισθάνεται εξαρτημένος από αυτή τη σχέση και παίρνει την απόφαση του χωρισμού, μονάχα αν είναι επιθυμία και του συντρόφου του

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

 ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έρχεται από τους πρώτους στη λίστα των ατόμων που κάνουν εξαρτημένες σχέσεις, αλλά για καλή του τύχη, ως μεταβλητό ζώδιο του αέρα, μπορεί πιο εύκολα και γρήγορα να ξεφεύγει, αφού ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται στη ζωή του αρκετά συχνά! Ο πιο σπουδαίος λόγος που ένας Ζυγός μπορεί να παρασυρθεί σε μία εξαρτημένη σχέση, είναι η ανασφάλειά του και ο φόβος της μοναξιάς. Ένας Ζυγός δεν θέλει να μένει μόνος του, προτιμά να είναι σε μία βλαβερή σχέση, παρά να μην έχει ένα ταίρι στο πλάι του. Επιπλέον, πολλές φορές δεν κατανοεί την αξία του και έτσι μένει κολλημένος με άτομα που στην ουσία δεν τον καλύπτουν. Ποιος είναι όμως ο τρόπος να ξεφύγει ένας Ζυγός από μία εξαρτημένη σχέση; Μα φυσικά να ερωτευτεί… και αυτό είναι κάτι που όπως προαναφέραμε, δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι δεδομένο ότι έχει τα πρωτεία στις εξαρτημένες σχέσεις, αφού ο έρωτας γι’ αυτόν σημαίνει πάθος, ένταση, ζήλια και πολλές φορές, όταν δεν γίνεται το δικό του, και εκδίκηση! Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε τον βασιλιά (ή βασίλισσα) του δράματος, γιατί του αρέσει να παρεκτρέπεται, να υπερβάλει και φυσικά έχει την επιμονή να παραμένει σε μία παράλογη, εξαρτημένη σχέση, απλά και μόνο από καπρίτσιο. Ο Σκορπιός αισθάνεται εξαρτημένος με κάθε έντονη σχέση που κάνει, όμως μπορεί και να παραμείνει εξαρτημένος ακόμα και με μία σχέση που έχει μυστήριο, ίντριγκα, σασπένς και πολύ λίγες όμορφες στιγμές… Το σεξ παίζει σπουδαίο ρόλο και για τον Σκορπιό, γι’ αυτό και αν αυτός ο τομέας εξακολουθεί να είναι δυνατός, τότε δύσκολα μπορεί να ξεκολλήσει. Θα απεμπλακεί λοιπόν από μία εξαρτημένη σχέση, όταν πάψει ο ερωτισμός ή όταν προδοθεί.

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα