"Μα όταν λέω πως μαζί σου θα ξεκόψω
γίνεσαι φλόγα που με καίει και γυρίζω
σαν το τσιγάρο που όλο λέω "θα το κόψω"
κι όμως με πάθος πιο πολύ ξανακαπνίζω"

Αυτό θα πει ερωτική σχέση εξάρτησης..  Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια σχέση, που ενώ ξέρουμε ό,τι μας κάνει περισσότερο κακό από ό,τι καλό δεν μπορούμε να την τερματίσουμε, δεν μπορούμε να φύγουμε μακριά της. Ενώ μας πονάει όπως το δηλητήριο, την αναζητούμε όπως το φάρμακο..

ΚΡΙΟΣ

Όσο ατρόμητος και να είναι ένας Κριός, στην ουσία, ακόμα και αν δεν το παραδέχεται, θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και τον πιάνει πανικός όταν ξεκινά το δέσιμο σε μία σχέση. Τις περισσότερες φορές θα το βάλει στα πόδια ή θα προκαλέσει κάποιον γερό καβγά, για να απομακρυνθεί, στην συνέχεια όμως, όταν δει πως το ταίρι του περνάει καλά και μόνο του, εκεί τον πιάνει ο εγωισμός και το διεκδικεί και πάλι από την αρχή. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ραγίσει το γυαλί, με αποτέλεσμα, έστω και αν ξανακολλήσει, να αφήσει για πάντα τα σημάδια του. Ο Κριός λοιπόν, με την παρορμητικότητα, την επιπολαιότητα, αλλά και τον εγωισμό που τον διακρίνει, όταν ερωτεύεται κάνει τα λάθη του, φθείρει τη σχέση του, δεν παραδέχεται εύκολα τα συναισθήματά του και μένει κολλημένος σε μία σχέση εξάρτησης, από την οποία δύσκολα μπορεί να απεγκλωβιστεί. Ποιος είναι ο τρόπος λοιπόν για να κάνει ένα βήμα παρακάτω και να αποφύγει τις αισθηματικές εξαρτήσεις; Μα φυσικά να αναγνωρίσει τα συναισθήματά του και να αφήσει τους εγωισμούς του στην άκρη.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

 ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ταύρος είναι λογικός, πρακτικός, λιγάκι καχύποπτος και αρκετά σταθερός… και όμως, ακόμα και ένας Ταύρος, είναι πρώτος στη λίστα των «εξαρτημένων σχέσεων», πολύ απλά γιατί δεν μπορεί εύκολα να γυρίσει σελίδα… Αν ο φτερωτός έρωτας, τον χτυπήσει με τα βέλη του και ο Ταύρος, αφεθεί με όλο τον αισθησιασμό του στο ερωτικό παιχνίδι, είναι δύσκολο στην πορεία να ξεκολλήσει. Το πείσμα του, είναι η βασική αιτία, που μπορεί να παραμένει σε μία σχέση, η οποία στην ουσία δεν τον καλύπτει ή και τον φθείρει. Ευελπιστεί μέσα του ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, ότι κάτι μπορεί να διορθωθεί και φυσικά, εξαντλεί όλα τα περιθώρια. Αν στη σχέση αυτή παραμένει ιδιαίτερα έντονο το σεξ, τότε είναι που το Ταυράκι, δεν μπορεί να ξεκολλήσει καθόλου! Για να μπορέσει να απεμπλακεί λοιπόν από μία τέτοιου είδους σχέση, θα πρέπει να σκεφτεί ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ότι δεν πρέπει να τον χαλάμε άσκοπα, με σχέσεις που δεν έχουν μέλλον…

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

  ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να είναι ευχάριστος, επικοινωνιακός, φλερτατζής και στα αισθηματικά του να αντιμετωπίζει πιο ανάλαφρα τις καταστάσεις, αλλά τυχαίνει και σε έναν Δίδυμο να εμπλακεί σε μία σχέση εξάρτησης, από την οποία δύσκολα μπορεί να ξεφύγει. Κάτι τέτοιο θα του συμβεί, αν το άτομο που έχει ερωτευτεί είναι ιδιαίτερα έξυπνο και έχει τον τρόπο να «παίζει» με το μυαλό του! Τα παιχνίδια του μυαλού κάνουν τον Δίδυμο να κολλά σαν μαγνήτης… ενώ οι δύσκολες περιπτώσεις στον έρωτα, του φαίνονται μία μεγάλη πρόκληση. Ωστόσο ένας Δίδυμος έχει το «αβαντάζ» ότι μπορεί εύκολα να του φύγει το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός, επομένως, όταν βρει κάτι καινούριο, τότε εύκολα μπορεί να ξεκολλήσει από μία τέτοια ιστορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λίγο αργότερα δεν θα επιθυμεί και μία επανασύνδεση!

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος, αντιμετωπίζει με μεγάλη ευαισθησία τα ζητήματα καρδιάς και στον έρωτα λειτουργεί με υπερβολή… γιατί ζει στο έπακρο την κάθε στιγμή και δίνεται ολοκληρωτικά. Δεν ξεχνά εύκολα και φυσικά δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα, ακόμα και όταν μία σχέση, έχει καταλήξει να τον φθείρει και να μην τον οδηγεί πουθενά. Η ανασφάλεια, ο φόβος της μοναξιάς, αλλά και οι αναμνήσεις, είναι η πιο συχνή αιτία που εγκλωβίζει τον Καρκίνο στην ψυχοφθόρα εξαρτημένη σχέση. Ο τρόπος για να ξεφύγει από μία τέτοια ιστορία είναι μόνο όταν οι δυσάρεστες αναμνήσεις, έχουν αρχίσει να είναι πολύ περισσότερες από τις ευχάριστες και φυσικά όταν κατανοήσει ότι με τη σχέση αυτή δεν μπορεί να κάνει οικογένεια…

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα