Τα ζώδια, τα Χριστούγεννα και η μελαγχολία των γιορτών!

Ενώ όλοι μας περιμένουμε ταΧριστούγεννα με μεγάλη ανυπομονησία και χαιρόμαστε σαν μικρά παιδιά με τα στολισμένα σπίτια, τα φωτισμένα μαγαζιά, τα κάλαντα και γενικά όλη αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, συχνά μια αδιόρατη μελαγχολία μας συντροφεύει σε κάθε μας δραστηριότητα.. Μπορεί να είναι οι αναμνήσεις παλαιότερων, πιο ξένοιαστων εποχών, μπορεί να είναι η αίσθηση ότι έφυγε ακόμη ένας χρόνος, μπορεί να είναι το γεγονός ότι φεύγουμε για λίγο από το καθημερινό μας πρόγραμμα και χάνουμε  κάπως την σειρά μας…

Μιας και το κάθε ζώδιο έχει τις δικές του αιτίες που του προκαλούν αυτή τη γλυκιά μελαγχολία των γιορτών, στο παρακάτω άρθρο θα μάθουμε ποιες είναι αυτές αλλά και τον τρόπο που τα ζώδια μπορούν να την ξεπεράσουν..

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αρκετά ενθουσιώδης, δυναμικός και σπάνια θα τον δεις εσωστρεφή ή κακόκεφο! Τα Χριστούγεννα του αρέσουν, γιατί νιώθει ελεύθερος να παίξει, να γελάσει και να βγάλει το παιδί που κρύβεται μέσα του! Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες στιγμές κατά την περίοδο των γιορτών, που η μελαγχολία του εκδηλώνεται με απέραντο εκνευρισμό και αντιδραστικότητα. Μπορεί να τον παίρνει από κάτω που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει όλα τα σχέδια που είχε στο μυαλό του την περασμένη χρονιά και τις περισσότερες φορές τον εκνευρίζει η στασιμότητα και η ρουτίνα που πιθανότατα υπάρχει στη ζωή του! Την περίοδο των γιορτών τον πιάνουν τα νεύρα του, όταν δεν μπορεί να βρει με άνεση να παρκάρει, όταν δεν καταφέρνει λόγο της πολυκοσμίας να κάνει ανενόχλητος τις αγορές του ή όταν τον ξυπνούν από τις 7 το πρωί, για να του πουν τα κάλαντα!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τον Ταύρο θα τον πιάσει η μελαγχολία των Χριστουγέννων, αν δεν έχει την άνεση να απολαύσει το φαγητό, την διασκέδαση και τις αγορές, όπως έκανε τα περασμένα χρόνια! Στο μυαλό του έχει συνδέσει την περίοδο των γιορτών με καλοπέραση και αγορές, επομένως αν τα οικονομικά του δεν είναι φέτος και τόσο καλά, σίγουρα στο μυαλό του θα γυρίζουν πολλές σκέψεις και θα κυριαρχεί η ανασφάλεια! Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο μπορεί να μελαγχολήσει ένας Ταύρος την περίοδο των γιορτών είναι και η μοναξιά… Αν είναι χωρισμένος ή περνά μία περίοδο που αισθάνεται ότι κανείς δεν είναι δίπλα του και δεν έχει καλή συντροφιά, τότε ναι, ο Ταύρος θα βυθιστεί σε μελαγχολικές σκέψεις! Ο κατάλληλος τρόπος για να τον “ταρακουνήσεις” και για να τον βοηθήσεις να ξεπεράσει την άσχημη διάθεσή του, είναι να είσαι κοντά του και να του δείχνεις ότι τον νοιάζεσαι!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ σπάνιο να δεις έναν Δίδυμο να είναι μελαγχολικός την περίοδο των γιορτών! Τα Χριστούγεννα για τον Δίδυμο σημαίνουν διασκέδαση και δεν υπάρχει κανένας λόγος γι’ αυτόν, να κάνει δυσάρεστες σκέψεις αυτές τις μέρες! Ωστόσο, αν τα σχέδια που έχει στο μυαλό του δεν γίνονται ακριβώς όπως τα σκέφτεται, μην παραξενευτείς αν τον δεις το βράδυ των Χριστουγέννων να θέλει να κάτσει σπίτι, τρώγοντας πίτσα και βλέποντας ταινία! Για τον Δίδυμο οι γιορτές είναι μία καλή ευκαιρία για διασκέδαση, αν όμως τον πιάσουν τα κυκλοθυμικά του, δεν χαμπαριάζει απολύτως τίποτα! Δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τύπος που θα θέλει να τηρήσει τα εθιμοτυπικά!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος προσμένει πάντα σαν μικρό παιδί τα Χριστούγεννα! Παρόλο που του αρέσει πολύ αυτή η εποχή, γιατί του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια, κάθε χρόνο βιώνει και μία περίεργη μελαγχολία την περίοδο των γιορτών! Στο μυαλό του γυρνούν αναμνήσεις, σκέφτεται τις στιγμές που έζησε τα περασμένα χρόνια, νοσταλγεί ανθρώπους και καταστάσεις, παίρνει για λίγο το ρόλο του θύματος και κλαίει για την αδικία που έχει βιώσει. Επιπλέον, τα Χριστούγεννα ο Καρκίνος θα χαζέψει πάντα φωτογραφίες από τα παλιά, θα προσμένει πάντα ένα τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος του, έτσι λοιπόν από μόνος του μπαίνει στην διαδικασία να μελαγχολεί, γεγονός που του δίνει “τροφή”, γιατί ο Καρκίνος είναι στη φύση του να βιώνει έντονα κάθε συναίσθημά του!

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα