Η συναισθηματική προσκόλληση είναι η μεγαλύτερη παγίδα σε όλες τις σχέσεις, ερωτικές, γονικές, φιλικές. Και στο κάθε ζώδιο έχει το δικό της πρόσωπο. Ας δούμε ποιο είναι αυτό, με την προοπτική να το ξεπεράσουμε.

ΚΡΙΟΣ


Σαν ένας από τους πιο ηγετικούς χαρακτήρες του ζωδιακού, ο Κριός θέλει να γίνονται πάντα τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Μόνο που μερικές φορές αυτό δεν αφορά όσα κάνει ο ίδιος, αλλά και τις υποθέσεις των άλλων. Ιδίως αν έχει μαζί τους μια πιο στενή σχέση και για την ακρίβεια, ερωτική. Γι’ αυτό το ζώδιο η συναισθηματική προσκόλληση εκφράζεται μέσα από την επιθυμία του να φέρει το πρόσωπο που ερωτεύτηκε στα δικά του μέτρα και σταθμά. Το να βλέπει τον άλλο σαν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του, καταλήγει σε μια διαρκή προσπάθεια για επιβολή απόψεων και έλεγχο, που δεν αφήνει τελικά κανέναν από τους δυο ευχαριστημένο.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ


Ο Ταύρος θεωρείται κτητική προσωπικότητα και στον έρωτα αυτό φαίνεται ακόμα πιο έντονα. Το αγαπημένο του είδος σχέσης είναι εκείνο όπου γίνεται με το ταίρι του κάτι σαν… σιαμαίος αδελφός. Βρίσκονται παντού και πάντα μαζί. Και όπως συχνά οι σιαμαίοι δεν επιβιώνουν χωριστά, έτσι και για τον Ταύρο το «δεν ζω χωρίς εσένα» είναι η απόλυτη ένδειξη του έρωτά του. Πλην όμως και της συναισθηματικής του προσκόλλησης. Για μια ώριμη σχέση χρειάζονται δυο ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Τα δύο… μισά στην προκειμένη περίπτωση δεν κάνουν ένα. Κι όπου υπάρχει τέτοια εξάρτηση, ώστε η ζωή του ενός να κρέμεται από τον άλλο, δεν είναι αγάπη αλλά ανάγκη.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ


Το μυαλό του Διδύμου κάνει άλματα, πράγμα αξιοθαύμαστο όσο και, στην περίπτωση του έρωτα που μας ενδιαφέρει, επικίνδυνο. Βρίσκεται συχνά στον αέρα (είναι και ποιότητα του ζωδίου του αυτή) χάνοντας επαφή με τη γη. Εν προκειμένω, με την πραγματική φύση του ερωτικού του συντρόφου. Με κάθε καλή προαίρεση, προβάλλει επάνω του όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά που έχει στο μυαλό του. Από αυτή την άποψη, όταν ένας φουλ ερωτευμένος Δίδυμος γεμίζει με τα πιο εξωφρενικά κομπλιμέντα το αγαπημένο του πρόσωπο, δεν λέει ψέματα. Έτσι το βλέπει. Όμως ό,τι ανεβαίνει πρέπει και να κατέβει, και όταν αρχίζει η προσγείωση, μπορεί να καταλήξει σε… συντριβή.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο Καρκίνος είναι τρυφερό ζώδιο και θεωρείται καλός σύντροφος σε μια σχέση. Επειδή όμως πάντα υπάρχει και ένα «αλλά», αυτό προέρχεται από την τάση του εν λόγω ζωδίου να παραδίδει στον άλλο τα… κλειδιά του σπιτιού του, του αυτοκινήτου του, της καρδιάς του, καθιστώντας τον υπεύθυνο για την καλή συντήρηση όλων αυτών. Είναι η καλύτερή του, το να αποθέσει αλλού την ευθύνη της ευτυχίας, της ασφάλειας, αλλά και της προσωπικής του αξίας. Τα πάντα εξαρτώνται από τον άλλο και φυσικά, αυτό καθιστά τη συναισθηματική κατάσταση του Καρκίνου μέσα στη σχέση αρκετά επισφαλή. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνεται δυστυχισμένος με τη μεγαλύτερη δυνατή συχνότητα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα