Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι μερικές φορές οι άλλοι δεν θέλουν ούτε να σου μιλήσουν και όταν πλησιάζεις στην παρέα εκείνοι απομακρύνονται; Μήπως έχεις βγάλει όνομα σαν αντιπαθής χωρίς  όμως να ξέρεις το γιατί; Εντάξει, μην τρελαίνεσαι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και δεν φταις εσύ αλλά το ζώδιό σου.. Και μην το πάρεις κατάκαρδα, γιατί αυτά τα λέμε μια χιούμορ και μια δόση υπερβολή!

Κριός

Δεν είσαι δα και το άκρον άωτον του αυτοελέγχου. Πειράζει; Εσένα καθόλου. Τους άλλους πάλι, μάλλον τους τη σπας. Μπορεί να ξαμολιέσαι σαν καλοκαιρινό μπουρίνι επί δικαίων και αδίκων, με φωνές και υστερίες δοθείσης της ελάχιστης αφορμής. Ελάχιστη για τους άλλους, διότι για σένα φυσικά και υπάρχει σοβαρός λόγος. Νευράκια, νευράκια; Ναι, αλλά οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να σε ανέχονται. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Και όσοι έχουν τη δυνατότητα και δεν σου ’χουν και καμιά υποχρέωση, θα την κάνουν με πλάγια πηδηματάκια από τη ζωή σου, για να μην πούμε με άλματα καταδιωκόμενης αντιλόπης. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Αυτή η γρουσουζιά σου μερικές φορές δεν παίζεται. Κακομελέτα κι έρχεται, αυτό κάνεις. Ξεκινά κάτι που κατά τη γνώμη σου είναι παρακινδυνευμένο; Όλα θα πάνε στραβά, στο έχει υπογράψει ο Θεός αυτοπροσώπως. Άσε που, για σένα, μερικές φορές παρακινδυνευμένο είναι ακόμα και να οδηγήσεις νύχτα με βροχή ως το περίπτερο (έχει ανηφόρα και stop χωρίς ορατότητα). Και δεν φτάνει η ανασφάλειά σου, αλλά τρελαίνεις τους υπόλοιπους με τις δυσοίωνες προφητείες σου. Θα το δείτε που δεν θα μας βγει σε καλό, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε και τα λοιπά. Οι άλλοι θα τρέχουν. Μακριά σου. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Εντάξει, εσύ πια όλα τα ξέρεις και έχεις άποψη για όλους. Ο Τάδε είναι έτσι, ο Δείνα γιουβέτσι, και αφού στο λέω εγώ, τώρα, ως εκπρόσωπος του Γιαραμπή επί της γης, τι αναρωτιέσαι και τι θες να διασταυρώσεις. Λοιπόν ναι, σε αυτό το σημείο το παίζεις τόσο ξερόλας, που βάζεις κάτω ακόμα και τους Λέοντες. Και μεταξύ μας, σιγά που έκατσες και το’ ψαξες. Είδες δυο πράγματα πάνω σε κάποιον, κατέβασες και τα άλλα ενενήντα οκτώ από το μυαλό σου και έβγαλες το τιτανοτεράστιο πόρισμα. Και, στην τελική, ποιος σε έχρισε κριτή των πάντων, ε; 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο στο μυαλουδάκι σου είναι γραμμένο ότι πρώτα η καλή μοίρα πρέπει να χαρίζει πράγματα σε σένα και μετά σε όλους τους άλλους. Είσαι ο μεγαλύτερος κρυπτο-ζηλιάρης του ζωδιακού και μη νομίζεις πως μας ξεγελάς με το γούτσου-γούτσου στιλάκι σου. Άσε που μερικές φορές δεν μπορείς καν να το κουκουλώσεις. Λες στον άλλο «Α, μπράβο σου, τι ωραία νέα!» και στα μάτια σου γράφει «Ναι, αλλά κι εγώ πότε;». Και νομίζεις πως δεν φαίνεται. Φαίνεται. Μη συγκρίνεις αυτά που δίνει η ζωή στους άλλους με τα δικά σου. Καθένας έχει το δικό του σενάριο.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα