ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να είσαι ζεστός και άνετος με όλους τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αλλά μερικές φορές ίσως χρειάζεται να εκδηλώνεσαι περισσότερο. Να δηλώνεις και να δείχνεις την αγάπη σου. Μια βασική ανθρώπινη ανάγκη είναι να μας αγαπούν και να μας αποδέχονται. Δείξε λοιπόν στους δικούς σου ανθρώπους τι σημαίνουν για σένα. Και όχι μόνο με λόγια, αλλά και με αγκαλιές και φιλιά, με δωράκια χωρίς αφορμή, εξυπηρετήσεις και προπαντός προσφέροντάς τους την παρουσία σου. Το κλασικό «κι αν δεν βλεπόμαστε συχνά, εγώ σε νιώθω κοντά μου» είναι μια από τις πιο προσχηματικές διαβεβαιώσεις που εφευρέθηκαν ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει τα λόγια του μετρημένα, καθώς περιμένει πάντα να βλέπει αποτελέσματα. Αυτό είναι καλό για έναν… υπεύθυνο προσωπικού, αλλά δεν βοηθά και πολύ στις σχέσεις σου. Το να δίνεις ενθάρρυνση και υποστήριξη στους ανθρώπους της ζωής σου, είναι πολύ σημαντικό για την ενδυνάμωση της σχέσης που έχεις μαζί τους. Μην τσιγκουνεύεσαι λοιπόν τον καλό τον λόγο. Βάλε το στο πρόγραμμα κάθε μέρα, με την κάθε ευκαιρία, να μεταδίνεις στους δικούς σου, φίλους, συναδέλφους, το ταίρι σου, το παιδί σου, τη θετική ενέργεια και την αίσθηση ότι πιστεύεις σε εκείνους και εκτιμάς τις προσπάθειές τους.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να ανταποδίδεις τα καλά που σου κάνουν, δεν είναι πάντα αρκετό. Και μπορεί σαν Υδροχόος να έχεις τη φήμη του ατόμου που νοιάζεται τους άλλους, όμως με τους δικούς σου ανθρώπους είναι καλό όχι μόνο να κάνεις το πρώτο βήμα, αλλά και να μην κρατάς λογαριασμό στο ποιος προσφέρει τα περισσότερα στη σχέση. Η ανιδιοτέλεια είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές και έχεις την έμφυτη ποιότητα για να την αναπτύξεις. Προσπάθησε να καταλαβαίνεις και να προλαβαίνεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων, ακόμα και πριν να σου τις εκφράσουν, με βάση αυτά που γνωρίζεις για εκείνους.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΙΧΘΥΕΣ

Μερικές φορές ο Ιχθύς στις σχέσεις του αφήνεται σε «νεφελώδεις» καταστάσεις, όπου δεν μπορεί να προσδιορίσει τι του πάει και τι όχι. Ξεκαθάρισε τα πράγματα. Κάνε μια λίστα των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν και σκέψου πώς θα ήθελες ιδανικά να αλληλοεπιδράς με τον καθένα τους. Αν υπάρχει μια σχέση που θα ήθελες να επανορθώσεις ή να βελτιώσεις, μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείς λίγο περισσότερο πάνω σ’ αυτήν. Βάλε την πλούσια φαντασία σου να δουλέψει και οραματίσου πώς θα ήθελες να είσαι με αυτό το πρόσωπο. Και μετά, δες συγκεκριμένα τι πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις.

πηγή:

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα