ΛΕΩΝ


Μπορεί σαν Λέων να θεωρείς αυτονόητο δικαίωμά σου να περιβάλλεσαι στη ζωή από άτομα που να σε αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Στην πραγματικότητα όμως, κάτι τέτοιο μόνο αυτονόητο δεν είναι και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βγάζει απέναντί σου το καλύτερό του πρόσωπο. Δείξε λοιπόν πόσο ευγνώμων αισθάνεσαι για το γεγονός ότι αυτά τα άτομα υπάρχουν στη ζωή σου και σου προσφέρουν την αγάπη τους. Πες τους τι εκτιμάς επάνω τους και πόσο μετράει για σένα ό,τι καλό σου κάνουν. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, τα (καλά) λόγια δεν είναι περιττά.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως ο Παρθένος είναι μετρημένος στα κομπλιμέντα, αλλά αν πρόκειται να κριτικάρει, τα λέει έξω από τα δόντια. Κακώς. Αν χρειάστηκε να κάνεις μια κριτική στον σύντροφο, το παιδί, τον κολλητό ή τον συνάδελφό σου, αντιστάθμισέ το επαινώντας τους στην πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί. Τη στιγμή που θα κάνουν κάτι καλό, επισήμανέ το και πες πόσο το εκτιμάς. Αυτό θα ενισχύσει τους δεσμούς σας. Αποφάσισε κάθε μέρα να λες σε όλα τα άτομα με τα οποία έχεις καθημερινή επαφή, από ένα κομπλιμέντο. Αληθινό όμως. Πάντα μπορείς κάτι να βρεις. Αρκεί να συνηθίσεις να το λες κιόλας.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει μια τάση να ανέχεται καταστάσεις που τον θίγουν, προκειμένου να μην έρχεται σε σύγκρουση. Μη δέχεσαι να σε κακομεταχειρίζονται. Εξέτασε κατά πόσον είναι όλες σου οι σχέσεις υγιείς. Μήπως χρειάζεται να βάλεις κάποια όρια; Κοίταξε μήπως εσύ πρώτος έχεις τοποθετήσει τον εαυτό σου σε υποδεέστερη θέση. Μήπως εσύ πρώτος τον υποτιμάς και δίνεις ταυτόχρονα το ελεύθερο στους άλλους να σε «ρίχνουν». Διαφορετικά, αφήνοντας να διαιωνίζεται μια τέτοια σχέση, τελικά θα εξαντλήσεις τις αντοχές σου και θα θελήσεις να τη διακόψεις, καθώς θα είναι πια αργά να τη βάλεις σε σωστή βάση.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν Σκορπιός μπορεί συχνά να έχεις την τάση να ρίχνεις στον άλλο το φταίξιμο για την ασυνεννοησία και τις παρανοήσεις μέσα σε μια σχέση. Αντί όμως να τους προσάπτεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν, δοκίμασε να τους καταλάβεις πρώτα εσύ. Αυτό σημαίνει να καλλιεργήσεις τη συνήθεια του να δείχνεις κατανόηση και να βάζεις τον άλλο σε πρώτη μοίρα, κι όχι διαρκώς τον εαυτό σου. Κι ακόμα να ενδιαφέρεσαι να τον μάθεις καλύτερα, όχι από περιέργεια αλλά από καθαρό ανθρώπινο ενδιαφέρον. Και, το βασικότερο, να προσπαθείς να βλέπεις τη δική του πλευρά όταν προκύπτει μια διαφωνία.

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα