Ο έρωτας και τα ζώδια!

Στο παιχνίδι του έρωτα άλλες φορές είμαστε κυνηγοί και άλλες το θήραμα. Όμως, το κάθε ζώδιο έχει κατά βάση το δικό του ρόλο και την δική του στρατηγική όταν χτυπηθεί από τα βέλη του έρωτα. Η αστρολογία μας δίνει πάλι τα φώτα της και αποκωδικοποιεί όλα τα ερωτευμένα ζώδια και τις αντιδράσεις τους.

 Κριός

Ο Κριός, αν φάει την …κατακεφαλιά του έρωτα, θα ορμήσει ασυγκράτητος. Η πιθανή έλλειψη ανταπόκρισης από τον ερωτικό του στόχο, δεν πρόκειται να τον πτοήσει. Αρχικά είναι αμφίβολο και αν θα τη διαπιστώσει, έτσι όπως θα είναι συνεπαρμένος από τον δικό του ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, η δυσκολία που παρουσιάζει η κατάκτηση του στόχου του θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον του.  Ένα ενδιαφέρον που θα φτάσει στο αποκορύφωμα, με τρελές εκδηλώσεις πάθους. Μετά όμως, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, θα γκρεμιστεί κατακόρυφα, και εντελώς απροσδόκητα. Αν το αντικείμενο του έρωτά του άρχισε ήδη να ενδιαφέρεται, δυστυχώς …έχασε! Ο Κριός θα είναι πια απασχολημένος με άλλα πράγματα..

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι επίμονος και εφόσον αποφάσισε ότι το εν λόγω πρόσωπο αξίζει τον έρωτά του, θα το διεκδικήσει όσο παίρνει. Θα δείχνει το ενδιαφέρον του με χάρη αλλά και με αξιοπρέπεια, χωρίς να εκτίθεται με ασυλλόγιστες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια άμεση και απροκάλυπτη «χυλόπιτα». Αν δεν θίγεται άμεσα ο εγωισμός του από την όλη κατάσταση, θα εξακολουθεί την πολιορκία, μέχρις ότου το αντικείμενο του πόθου του να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε θα αποσυρθεί. Αν το «πρόσωπο» αλλάξει γνώμη αργότερα, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Ταύρο, που το έχει βγάλει πια από την καρδιά του.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

 Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα σε κυνηγήσει με έναν τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να σε πείσει ότι είσαι ο απόλυτος έρωτας για εκείνον, το κεραυνοβόλο του πάθος, η αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη του τη ζωή. Το να μην ανταποκριθείς, θα κάνει για εκείνον κάπως πιο ενδιαφέρουσα την πολιορκία. Όμως παρά τα όσα δείχνει, δεν πρόκειται δα να του γίνεις και εμμονή! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί την επόμενη μέρα (ή και την επόμενη ώρα) να αποκτήσει έναν καινούργιο ερωτικό στόχο, γιατί βρήκε άλλη υποψήφια αδελφή ψυχή. Όμως αυτό δεν θα εμποδίσει να επανέρχεται κατά διαστήματα στο κυνήγι του προς εσένα. Έτσι έχεις πολλές ευκαιρίες να το ξανασκεφτείς.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι αισθηματίας και συνήθως δεν κάνει «καμάκι» για να …περνάει η ώρα. Το να σε τιμά δείχνοντάς σου την ερωτική του προτίμηση, σημαίνει ότι αφήνει στα πόδια σου την καρδιά του, και θα πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητο άτομο για να μη συγκινηθείς. Έστω όμως τώρα ότι εσύ δεν συγκινείσαι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Ο Καρκίνος θα αποσυρθεί από τη διεκδίκηση, δείχνοντας εμφανέστατα πόσο πληγώθηκε. Θα το θυμάται και θα σου το «φυλάει» για πολύ καιρό, μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία. Αν μετά αλλάξεις γνώμη, μην περιμένεις από εκείνον να κάνει βήματα. Είναι τώρα σειρά σου να τον κυνηγήσεις και να τον πείσεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα