Ναι, μερικές φορές ο καυγάς είναι αναπόφευκτος. Ιδίως μέσα στη σχέση. Και επειδή εδώ ακριβώς είναι που, ακόμα κι αν κερδίσεις στον τσακωμό, μπορεί να βγεις χαμένος στην αγάπη, μάθε τουλάχιστον να το κάνεις με το σωστό τρόπο. Ανάλογα με τις αδυναμίες που έχει το ζώδιό σου, μπορείς να δεις τα λάθη που καλό είναι να αποφεύγεις σε ένα καβγά, ερωτικό ή και όχι.

ΚΡΙΟΣ

Τις περισσότερες φορές δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, ιδίως αν πρόκειται για μια κατάσταση, όπου διακυβεύονται σοβαρά θέματα. Όμως δεν γίνεται να απαιτείς όλες οι υποχωρήσεις να γίνονται από την πλευρά του άλλου. Παραμέρισε αυτό το απερίγραπτο πείσμα του Κριού και διαπραγματεύσου. Κάνε κι εσύ από την πλευρά σου μερικούς συμβιβασμούς, διαφορετικά δεν πρόκειται να προχωρήσει η σχέση. Ακόμα κι αν με την αδιαλλαξία σου αναγκάσεις τον άλλο να υποχωρήσει στον συγκεκριμένο καβγά, η δυσαρέσκεια που θα του μείνει θα δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα. Ενώ ακόμα και με κάποιες υποχωρήσεις εκ μέρους σου, μπορείς να περάσεις διπλωματικά το δικό σου. ΑΥΡΟΣ

Παρόλο που πολλοί Ταύροι φημίζονται για την αίσθηση του χιούμορ τους, αν η διαφωνία γίνεται για κάποιο σοβαρό θέμα, θεωρείς ότι το υποβιβάζεις αν το ρίξεις στην πλάκα. Έτσι το παίρνεις βαριά κι ασήκωτα, και συνεχίζεις μέχρι τέλους τον καβγά σε αυτό το μοτίβο. Μερικές φορές όμως, λίγο χιούμορ χρειάζεται για να κατεβάσει τους τόνους και τη… θερμοκρασία, αποφεύγοντας το… «θερμό επεισόδιο». Εννοείται ότι πάνω στον καβγά, έτσι και αστειευτείς κοροϊδεύοντας τον άλλο, θα ρίξεις λάδι στη φωτιά. Αλλά το να κάνεις λίγη πλάκα σατιρίζοντας τον εαυτό σου (και μόνο!), θα αποφορτίσει τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα λάθος που κάνει συχνά ο εγκεφαλικός Δίδυμος είναι το να αντιμετωπίζει ένα τσακωμό σαν μια πρόκληση, για αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Κάπως σαν ένα αγώνα ελληνορωμαϊκής πάλης, όπου κερδίζει όποιος ρίξει τον άλλο με την πλάτη στο χαλί. Ξυπνά μέσα σου ο ανταγωνισμός και θέλεις άλλη μια νίκη επί λεκτικού επιπέδου, ξεχνώντας κάτι πολύ σημαντικό: ότι σε ένα καβγά με το ταίρι σου παίζονται συναισθήματα και όχι επιχειρήματα. Και ότι το σημαντικό είναι να αποκατασταθεί η επικοινωνία, που προφανώς έχει κάπου χαλάσει, εξ ου και ο τσακωμός, όχι να βγεις από πάνω, δίκαια ή άδικα.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν Καρκίνος δίνεις προτεραιότητα στη σχέση σου και οτιδήποτε την αφορά πρέπει να επιλυθεί επειγόντως. Έτσι, αν έχει δημιουργηθεί μια αντιπαράθεση, θέλεις να βγει μια άκρη με το θέμα εδώ και τώρα. Όχι πως θα το αφήσεις πίσω σου, γιατί δύσκολα ξεχνάς ό,τι σε έχει ενοχλήσει, αλλά τουλάχιστον προσπαθείς ο συγκεκριμένος καβγάς κάπου να κλείσει. Μερικές φορές όμως είναι καλύτερα να αναβάλεις μια συζήτηση για μια άλλη στιγμή. Μακρινή ή κοντινή δεν έχει σημασία, αλλά το ζητούμενο είναι να δοθεί μια ανάπαυλα, ένα time-out ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα και να σκεφτείτε κι οι δυο ψύχραιμα κάποια πράγματα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα