Κάθε ζώδιο έχεις τις δικές του αισθησιακές χορδές, είναι κάποια συγκεκριμένα πράγματα απ τα οποία αποδεδειγμένα αρέσκεται, ουσιαστικά είναι οι  σωστοί οδηγοί για να μπορέσεις να γοητεύσεις και να δώσεις διάρκεια στις επαφές.

Έχει μεγάλη σημασία η πρώτη εντύπωση, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει η καινούργια γνωριμία, η προσέγγιση θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας αν γνωρίζουμε από τι εκλύεται και τι αντιπαθεί το κάθε ζώδιο. Καλό θα είναι πριν τολμήσουμε να κάνουμε την προσέγγιση ας ενημερωθούμε για κάποια γενικά χαρακτηριστικά, έτσι για να υπάρχει μια πυξίδα στα χέρια μας. Mε ποιους τρόπους μπορείς να τα γοητεύσεις τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ιντρίγκαρε έναν Κριό αρχικά με τα μάτια και θα δεις πως θα γοητευτεί, του αρέσει το παιχνίδι της αναζήτησης και της έλξης, δώσε έκταση στο φλερτ και θα διαπιστώσεις πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Κινήσεις του τύπου σε κοιτάζω και δεν σε κοιτάζω , με ενδιαφέρεις αλλά ίσως και όχι, πάντα πιάνουν σε έναν Κριό, αν του δώσεις το άνοιγμα να αναρωτηθεί και να μπει στην διαδικασία να διαπιστώσει, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό. Ο Κριός βαριέται εύκολα, για να μπορέσεις να κερδίσεις διάρκεια στο ενδιαφέρον του θα πρέπει να τον κρατάς στην τσίτα, ίσως με ένα σκοτσέζικο ντους, ίσως με άμεσες προτάσεις που στην πορεία θα αλλάξουν και θα γίνουν έμμεσες, το θέμα είναι πως αν του τα δώσεις όλα στο πιάτο από την αρχή τότε η ιστορία σας θα έχει μικρή διάρκεια.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταΐσε στο στόμα έναν Ταύρο με την φραουλίτσα που κρατάς και θα καταφέρεις να κάνεις μια πολύ καλή αρχή. Ο Ταύρος γοητεύεται από τις αισθησιακές κινήσεις που κρύβουν ενδιαφέρον για το στομάχι του, για την υγεία του, για την ακεραιότητα του. Θέλει έναν ειδικό συνδυασμό ερωτισμού και προστασίας, προστάτεψε τον με τρόπο αισθησιακό και θα σε βάλει αμέσως στην καρδιά του. Τα βήματα τα θέλει αργά, αντιπαθεί τις βιασύνες και τις αγχωμένες πράξεις, απέφυγε τις γρήγορες κινήσεις, η ταχύτητα συνήθως τον αποσυντονίζει, νιώθει πως χάνει την ροη της υπόθεσης. Τα ρομαντικά σκηνικά τραβούν την προσοχή ενός Ταύρου, αν το περιβάλλον το βρει γοητευτικό και οικείο τότε μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα λόγια ενεργοποιούν την ερωτικές χορδές ενός Δίδυμου, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί με έναν Δίδυμο συχνά πυκνά πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος. Οι κουβέντες που θα πεις για να τον ιντριγκάρουν θα πρέπει να είναι σωστές, δηλαδή έξυπνες που να του κινήσουν το ενδιαφέρον, όχι όμως πολύ έξυπνες γιατί αν δεν καταλάβει ή αν νιώσει πως δεν είναι η πνευματικότητα σου στα μέτρα του τότε θα λακίσει. Αγαπάει το μπούρου μπούρου ένας Δίδυμος, του αρέσει πολύ να παίζει με τις λέξεις κυρίως όταν αυτές αφήνουν ερωτικά υπονοούμενα. Αν βρει ενδιαφέρον στην μεταξύ σας συνομιλία τότε δεν πρόκειται να αφήσει την κατάσταση στη μέση. Ένας Δίδυμος βρήκε μονοπάτι;  θα το φτάσει ως το τέρμα.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλεις να γοητεύσεις έναν Καρκίνο; δείξε του πως έχεις άπλετο χρόνο και ενδιαφέρον για να ασχοληθείς με την πάρτη του, με τον ψυχικό του κόσμο, με τις σκέψεις του, με τις ανασφάλειες του, και έχεις πιάσει την υπόθεση από τα μαλλιά. Παίξε τον ρόλο του ψυχολόγου, εστίασε αναλυτικά στον πόνο του, και θα σκέπτεται για εβδομάδες τι είπες, τι ήπιες, που τον άγγιξες, πως τον κοίταζες, δεν θα βγαίνει η μορφή σου από τα μάτια του. Ένας Καρκίνος γοητεύεται από το ενδιαφέρον, την αγάπη, την κατανόηση, αν αισθανθεί ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί, να σου μιλήσει ανοιχτά, να σου ξεδιπλώσει την καρδιά του, τότε το κέρδισες το παιχνίδι. Σε έναν Καρκίνο πρόσφερε τον ώμο που χρόνια ψάχνει και τον καταγοήτευσες.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα