Λένε ότι ο χωρισμός είναι ένα μικρό πένθος, ένας μικρός θάνατος ή μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου. Προσωπικά τα βρίσκω λίγο υπερβολικά, τι λέτε κι εσείς; Φυσικά και θα κλάψεις και θα χτυπηθείς, κανείς δε βγαίνει να το γλεντήσει την ίδια νύχτα (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις), αλλά μετά θα συμμαζέψεις τα κομμάτια σου και θα συνεχίσεις τη ζωή σου.

Δυστυχώς όμωςδεν το βλέπουν όλοι έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν ένα χωρισμό τόσο βαριά, που αρνούνται να ερωτευτούν ξανά, γιατί φοβούνται μην πληγωθούν.

Και εννοείται πως και σ’ αυτό παίζει ρόλο το πότε έχει γεννηθεί κάποιος (για ερωτικά μιλάμε, duhh). Βλέπεις υπάρχουν ορισμένα ζώδια που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία στο να ξεπεράσουν ένα χωρισμό από άλλα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι τέτοια τα χαρακτηριστικά τους, που είτε είναι πιο ευαίσθητα, είτε πληγώνονται πιο εύκολα, είτε απλά βλέπουν παντού την καταστροφή.

Ποια είναι τα ζώδια που τα βάφουν μαύρα μετά από χωρισμό; Συνέχισε να διαβάζεις…

Ιχθύς

Συνήθως, το δυνατό μας σημείο μπορεί να είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία μας ταυτόχρονα. Ο Ιχθύς είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο, που όταν πληγώνεταιη καρδιά του σπάει στα δύο. Μετά από ένα χωρισμό, ο Ιχθύς θα παλέψει πάρα πολύ για να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνέλθει. Ευτυχώς, πάντα έχει στο πλάι του φίλους και συγγενείς που ξέρει ότι θα του σταθούν και θα τον βοηθήσουν όσο καιρό κι αν χρειαστεί. Θα πονέσει, θα κλάψει και ίσως θα προσπαθήσει να αποφύγει το πρόβλημα από το να το αντιμετωπίσει. Η θλίψη του διαιωνίζεται με αυτό τον τρόπο και παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο να ξεπεράσει το χωρισμό.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Κριός

Ο Κριός από την άλλη, είναι ένα ζώδιο πολύ χαρούμενο και παρορμητικό σαν μικρό παιδί. Όταν όμως έρχονται στο δρόμο του οι δυσκολίες, απλά τα χάνει. Δεν του αρέσουν καθόλου τα δράματα, γι’ αυτό κι αν τον χωρίσουν από εκεί που δεν το περιμένειμπορεί να τρελαθεί από τη στενοχώρια. Είναι τόσο αισιόδοξος, που αυτή η απώλεια είναι τεράστιο σοκ για εκείνον. Δεν τα πάει καθόλου καλά με το να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο του, γι΄αυτό και θα προσπαθήσει να τις αποφύγει, σαν τον Ιχθύ.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα