Γιατί μερικά ζώδια μας ταιριάζουν περισσότερο, σύμφωνα με την κλασική αστρολογία; Τι είναι αυτό που κάνει τον Κριό καλό για έναν Δίδυμο, τον Ταύρο να «κολλάει» με την Παρθένο και τον Υδροχόο να τα βρίσκει με τον Τοξότη;

Με ποια ζώδια ταιριάζεις

Θα ξέρεις ότι το πρώτο βασικό ταίριασμα είναι ανάμεσα στα ζώδια που έχουν το ίδιο στοιχείο: τη Φωτιά, τον Αέρα, το Νερό ή τη Γη. Έτσι υπάρχουν οι τέσσερις τριάδες ζωδίων που τα πηγαίνουν μια χαρά μεταξύ τους: Κριός-Λέων-Τοξότης, Δίδυμοι-Ζυγός-Υδροχόος, Καρκίνος-Σκορπιός-Ιχθείς και Ταύρος-Παρθένος-Αιγόκερως. Όσοι ανήκουν στην ίδια ομάδα έχουν παρόμοια ψυχοσύνθεση, έναν συγγενικό τρόπο να αντιλαμβάνονται τα πράγματα, να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, να αντιδρούν στις καταστάσεις της ζωής. Είναι τα ζώδια που σχηματίζουν μεταξύ τους τρίγωνα, δηλαδή ευνοϊκή γωνία 120 μοιρών στον ζωδιακό κύκλο.

Το επόμενο καλό ταίριασμα γίνεται ανάμεσα στα ζώδια που ανήκουν στις ομάδες Φωτιάς-Αέρακαι Νερού-Γης, αλλά όχι σε όλα. Τα ζώδια που έχουν απέναντι θέσεις στον ζωδιακό, δηλαδή βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους, σχηματίζουν «δύσκολους» συνδυασμούς. Εκείνα όμως που απέχουν μεταξύ τους 60 μοίρες, δηλαδή σχηματίζουν εξάγωνο, αποτελούν καλά ζευγάρια. Και αυτό γιατί έχουν στοιχεία που ενισχύονται και αλληλοσυμπληρώνονται.

Ο Αέρας δίνει δύναμη και έμπνευση στη Φωτιά, ενώ εκείνη χαρίζει ζωντάνια και ζεστασιάστον διανοουμενίστικο χαρακτήρα του. Το Νερό εμπλουτίζει με τη δροσιά του συναισθήματος την υπερβολικά συγκρατημένη Γη, κι εκείνη από την άλλη το βοηθά να αποκτά μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία και να βάζει λίγη λογική στα πράγματα. Έτσι, το καθένα από τα ζώδια που απέχουν 60 μοίρες από το δικό σου, σου ταιριάζει, γιατί σε συμπληρώνει φέρνοντας στη ζωή σου μεγαλύτερη αρμονία.

Γι’ αυτά λοιπόν τα δύο ζώδια του εξαγώνου σου, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα παρακάτω.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΡΙΟΣ

Ο δικός σου χαρακτήρας της Φωτιάς βρίσκει την αρμονία με δυο ζώδια του Αέρα: τους Διδύμους και τον Υδροχόο.

Οι Δίδυμοι είναι αεικίνητοι σαν εσένα, θέλουν διαρκώς καινούργιες εμπειρίες, γνωριμίες, ανοίγματα στον κόσμο. Με έναν Δίδυμο αποκλείεται να βαρεθείς (το μεγάλο σου ζήτημα με τις περισσότερες γνωριμίες). Πάντα θα βρίσκεται ένα βήμα πιο πέρα, δίνοντάς σου νέες οπτικές και προοπτικές. Η νεανικότητά του σε γοητεύει, γιατί κι εσύ δεν θέλεις να μεγαλώσεις ποτέ και είσαι διατεθειμένος να συγχωρήσεις ακόμα την ασυνέπειά του, τουλάχιστον τις πιο πολλές φορές.

Ο Υδροχόος σου μοιάζει στο ότι ενδιαφέρεται για τους άλλους, έστω και όχι με τον ίδιο τρόπο με σένα. Έχετε κι οι δυο ανοιχτή στάση προς τον κόσμο και καλή προαίρεση. Παρόλο που το ενδιαφέρον του Υδροχόου είναι περισσότερο εγκεφαλικό, ο συνδυασμός με το δικό σου πάθος δημιουργεί μια καλή ισορροπία. Από την άλλη, μπορείτε να μοιραστείτε την τρέλα, μέσα από την πεποίθηση ότι τα πάντα είναι δυνατά για όποιον τολμήσει να τα οραματιστεί.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο δικός σου χαρακτήρας της Γης βρίσκει την αρμονία με δυο ζώδια του Νερού: τον Καρκίνο και τους Ιχθείς.

Ο Καρκίνος αγαπά όσο κι εσύ τη ζωή στο σπίτι και τις χαρές της συμβίωσης. Απλώς εκείνος θέλει λιγότερο χρόνο να πάρει τις αποφάσεις του ως προς τα ερωτικά θέματα, εκεί που εσύ το ψειρίζεις. Δίνεται στη σχέση ολοκληρωτικά, λιώνοντας τους πάγους των δικών σου επιφυλάξεων, και μπορείτε να απολαύσετε ο ένας τον άλλο με κοινό παρονομαστή την τρυφερότητα, που χαρακτηρίζει και τους δυο σας.

Ο Ιχθύς μπορεί να μπολιάσει το δικό σου γήινο συναίσθημα με την έμπνευση και τη φαντασία του υδάτινου αισθηματισμού του. Σου δίνει μαθήματα αφοπλιστικής αθωότητας απέναντι στην τάση σου για δυσπιστία και ανεξικακίας, απέναντι στο πείσμα σου. Μερικές φορές τον βρίσκεις εξωφρενικό, ίσως και ανεύθυνο, αλλά δεν βλάπτει να χαλαρώσεις και να αφεθείς να «κολλήσεις» κι εσύ λίγη από την τρέλα του.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο δικός σου χαρακτήρας του Αέρα βρίσκει την αρμονία με δυο ζώδια της Φωτιάς: τον Κριό και τον Λέοντα.

Ο Κριός, με την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε τρελή ιδέα, σου δίνει την ικανοποίηση να βλέπεις πώς ένα μικρό φύσημα έμπνευσης από μέρους σου μπορεί να μετατρέψει τη φλόγα του σε… πυρκαγιά. Και προσθέτει τη δική του αποκοτιά, για να σπάσετε μαζί τα όρια και να εξερευνήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η ζωή. Ένα είναι το βέβαιο: ότι αποκλείεται να βαρεθείς πρώτος.

Ο Λέων είναι ένα πολύ καλό ταίρι για σένα, που δεν θέλεις να περνάς πουθενά απαρατήρητος. Αγαπά την επίδειξη και θέλει να προσελκύει τον θαυμασμό, όσο κι εσύ, έστω και με διαφορετικό τρόπο. Έτσι, δεν ανταγωνίζεστε άμεσα ο ένας τον άλλο, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον. Αφήνεις σ’ εκείνον την γκλαμουριά κι εσύ κρατάς τις επιδείξεις πνεύματος. Παράλληλα, η θερμή του φύση δίνει μια νότα ζωντάνιας στην υπερβολική σου εγκεφαλικότητα.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα