Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Θέλεις να φύγεις κάπου μακριά αλλά υποχρεώσεις και ευθύνες δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις. Μπορείς όμως θαυμάσια να κάνεις συζητήσεις για μακρινά ταξίδια και πολιτισμούς με κάποιον φίλο σου που τα έχει ζήσει και τα βλέπεις μέσα από τα μάτια του! Προσοχή στις εντάσεις στην εργασία, γιατί δεν είναι δύσκολο να φουντώσουν και μάλιστα από μία αδιάφορη σπίθα που εξελίσσεται ραγδαία!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ενώ είσαι συγκεκριμένη και δύσκολα αλλάζει απόψεις, θα δεις ότι σήμερα έχεις ευμετάβλητη διάθεση που απορείς και η ίδια. Βασικά δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σου όπως θα ήθελες, αλλά και εσύ δε δίνεις το σωστό στίγμα. Τα ερωτικά σου ενώ είναι μεταβλητά, έχουν να σου δείξουν και κάτι θετικό. Και αυτό είναι το ενδιαφέρον των άλλων ακόμα και αν δεν έχει τη μορφή που θα ήθελες. Μην υπερβάλλεις στην εργασία γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη απέναντι σου η μέρα φέρνει διλήμματα και αν δεν τα κατανοήσεις πλήρως σήμερα, τότε αύριο θα είναι πολύ πιο εμφανή. Ερωτικά σου αρέσει ότι υπάρχει δημιουργική κόντρα και διαφωνίες, και τουλάχιστον διασφαλίζεις ότι προκύπτουν από τη διάθεση των άλλων να σε φέρουν σε πιο ήπια κατάσταση. Επαγγελματικά, οι αποφάσεις σήμερα σίγουρα δε θα πρέπει να είναι οριστικές. Γι’ αυτό πάρε παράταση όπου μπορείς!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Είναι κάποιες φορές που είναι καλύτερο να μη μιλάς και κυρίως να μην κλειδώνεις αυτά που λες ώστε να μην μπορείς να τα αλλάξετε. Καλό θα ήταν και να ακούς και να σκέφτεσαι περισσότερο. Ερωτικά, ξέρεις ότι αυτά που θέλεις να αλλάξεις έχουν δυσκολίες αλλά και ιδιαίτερη μεταχείριση. Επαγγελματικά, να είσαι ελαστική με τους συνεργάτες σου και κυρίως να τους αφήνεις να λένε την άποψή τους!

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα