Η κατάθλιψη είναι φαινόμενο της σύγχρονης εποχής που στην απλή μορφή της εκδηλώνεται με μελαγχολία, θλίψη, αδράνεια κι έλλειψη διάθεσης επικοινωνίας ή προσωπικής επαφής. Στις μέρες μας, η απόλυση και η ανεργία και η οικονομική δυσπραγία-κρίση που τη συνοδεύει θεωρούνται Νο1 αιτίες, αφού συνδυάζονται με την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Το άτομο νιώθει άχρηστο, αδικημένο, αδύναμο και ανήμπορο να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Άλλες αιτίες εξίσου σημαντικές είναι ένας χωρισμός/διαζύγιο κι η καταστροφή μιας χρόνιας φιλίας.

Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν μιλάμε για σοβαρή κλινική κατάθλιψη που απαιτεί χορήγηση φαρμάκων, σύμφωνα με τους όρους της Ψυχιατρικής. Αυτή όπως και άλλες ψυχικές νόσοι και διαταραχές δεν είναι θέμα ζωδίου αλλά συνδυασμός ολόκληρου του ωροσκοπίου.

Ας δούμε πως εκδηλώνουν συμπτώματα κατάθλιψης τα ζώδια.

Κριός:

Ο Κριός θα γίνει επιθετικός και θα έχει απότομα ξεσπάσματα για ασήμαντη αφορμή. Θέλει να βρίσκεται με ανθρώπους, αλλά συνήθως τον αποφεύγουν γιατί δεν μπορούν να χειριστούν την αναστάτωση που τους προκαλεί. Εντούτοις, επειδή είναι ζώδιο δράσης, σύντομα θα την ξεπεράσει επιτυχώς.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος:

Ο Ταύρος «προβάλλει» στους άλλους την κατάθλιψή του. Πέφτει πάνω στους δικούς του ανθρώπους, προσπαθεί να αναλάβει τη φροντίδα τους και γίνεται ενίοτε καταπιεστικός, αποβάλλοντας έτσι το δικό του αρνητικό κομμάτι.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι:

Το μυαλό του γυρίζει σαν τη σβούρα στα ίδια και στα ίδια και αδυνατεί να το ξεχάσει. Επειδή αυτό τον ρίχνει ψυχολογικά, θα προσπαθήσει να απασχολείται συνεχώς με κάτι άσχετο μέχρι να του περάσει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος:

Ο Καρκίνος «πνίγεται» στη μελαγχολία αλλά δεν υποτιμά την ψυχοθεραπευτική δύναμη μιας κούπας ζεστής σοκολάτας, ενός μαγειρεμένου φαγητού, ενός γερού κλάματος και βέβαια την ηθική υποστήριξη του κολλητού και της οικογένειας.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα