Πώς γιορτάζουν τα 12 Ζώδια τα Χριστούγεννα; Πώς τους αρέσει να απολαμβάνουν αυτές τις μέρες και ποια είναι η διάθεσή τους;

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που όλοι περιμένουμε με ενθουσιασμό, και έτσι λατρεύουμε να στολίζουμε τα σπίτι μας ή να κάνουμε βόλτες σε φωτισμένους δρόμους, ακούγοντας τα κάλαντα. Βέβαια κατά την εορταστική περίοδο, αναπολούμε και το χρόνο που έχει περάσει και ανάλογα με το τι έχουμε καταφέρει, μπορεί να μας πιάσει η γνωστή μελαγχολία των εορτών και να κατσουφιάσουμε, χωρίς να υπάρχει όμως ιδιαίτερος λόγος.

 Εσύ όμως τι τύπος είσαι;  περιμένεις με χαρά την γιορτή της αγάπης; ή σε πιάνουν οι μαύρες σου και κλείνεσαι στο σπίτι σου , αντιδρώντας στις παραδόσεις και στα ..κάλαντα; Μην σπαζοκεφαλιάζεις όμως να απαντήσεις, γιατί σου έχω έτοιμη απάντηση και πάντα σύμφωνα με την Αστρολογία και το ζώδιο σου.

Κριός

Ο Κριός περιμένει με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και θέλει να περάσει καλά και για αυτό οργανώνει πάρτι και κάνει δώρα έκπληξη στους αγαπημένους του. Η Μελαγχολία των γιορτών δεν τον πιάνει εύκολα καθώς δεν χάνει την αισιοδοξία του και του  αρέσει να πρωτοστατεί και να εκπλήσσει τους γύρω του.  Αντιδράει στις γιορτές, μόνο όταν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!


Ταύρος

Ο Ταύρος είναι εθισμένος στις γιορτές, καθώς σημαίνουν για αυτό καλό φαγητό , απόλαυση και ξεκούραση στο σπίτι. Συχνά, μαζεύει κόσμο στο σπίτι του, καλεί τα αγαπημένα του πρόσωπα και θέλει να ανταλλάξει δώρα και ευχές. Συχνά κατσουφιάζει όμως, όταν πρέπει να ξοδέψει αρκετά χρήματα ή όταν δεν έχει την οικονομική άνεση να κάνει ακριβά δώρα στον ..εαυτό του..

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!Δίδυμοι

Ο Δίδυμος διασκεδάζει τα Χριστούγεννα, έτσι και αλλιώς είναι από τη φύση του κοινωνικός και φυσικά μην περιμένεις να είναι στο σπίτι και να περιμένει επισκέπτες. Συχνά διασκεδάζει εκτός σπιτιού, είναι καλεσμένος ή ταξιδεύει σε ξένη χώρα, για να ανταλλάξει ευχές και μέσα από το διαδίκτυο. Θα είναι αρνητικός και κατσούφης, μόνο εάν πρέπει να μείνει στο σπίτι του και να υποστεί οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι “οπαδός” των Χριστούγέννων, μια που θα έχει την ευκαιρία να ανταμώσει με όλο του το σοι, να ανταλλάξει δώρα και δεν τον πειράζει να ξοδέψει χρήματα, αρκεί να ευχαριστήσει τη φαμίλια του και γενικά είναι υπερπροστατευτικός. Συχνά ρωτάει για το τι δώρο θέλει να σου κάνει και θέλει να σιγουρέψει ότι θα έρθεις στο τραπέζι του. Αρνητικός και κατσούφης , θα είναι , εάν περνάει Χριστούγεννα μακριά από την οικογένεια του λόγω δουλειάς ή άλλων συνθηκών.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα