Ο έρωτας πολλές φορές γίνεται σαν ένα παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο στήνονται αρκετά κολπάκια, προκειμένου να υπάρξει η συναισθηματική επιβεβαίωση, η ανταπόκριση αλλά πολλές φορές και η ικανοποίηση του εγωισμού!

Σίγουρα θα σου έχει τύχει ενώ είσαι σε μία νέα σχέση, ξαφνικά το άτομο που σε ενδιαφέρει να αρχίσει να κάνει «νερά», προκειμένου να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον… Ποια είναι όμως τα ερωτικά κολπάκια στρατηγικής που ακολουθεί κάθε ζώδιο για να σε… “καψουρέψει”; Πώς πρέπει να ανταποκριθείς εσύ σε αυτό το παιχνίδι που γίνεται; Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε μεγάλες αλήθειες για την ερωτική του συμπεριφορά.

ΚΡΙΟΣ

Αν νόμιζες ότι το ερωτικό παιχνίδι με έναν Κριό θα ήταν εύκολη υπόθεση, τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο σφάλμα σου! Ο «μαχητής» Κριός, θέλει πάντα να είναι ο αρχηγός, να έχει την πρωτιά και θεωρεί ότι ο έρωτας είναι σαν τον πόλεμο, πρέπει πάση θυσία να είναι ο νικητής! Για το λόγο αυτό, όταν θέλει να «καψουρέψει» το άτομο που τον ενδιαφέρει, τότε θα σε φέρει στο σημείο να του παραδεχτείς τα αισθήματά σου και τη στιγμή που εσύ θα νομίζεις ότι η ερωτική σας ιστορία έχει αρχίσει να «δένει», τότε αυτός θα αρχίσει να σου τα μασάει… Είτε θα εξαφανιστεί για μερικές μέρες, δεν θα σηκώνει τηλέφωνα είτε πολύ απλά θα σου πει, πως δεν αισθάνεστε ακριβώς το ίδιο και ότι σε αυτή τη φάση αυτό που ζητά είναι η ελευθερία του! Γενικότερα, να αναμένεις ότι το Κριάρι θα είναι όλο αντιδράσεις, προκειμένου να σε κάνει να τρέχεις από πίσω του! Θυμήσου όμως, ότι του αρέσουν τα δύσκολα, για το λόγο αυτό μην ενδίδεις στα τερτίπια του! 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ταύρος είναι κολπατζής στον έρωτα. Τις περισσότερες φορές είναι της άποψης πως όλα γύρω του είναι κουκιά μετρημένα… Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε όχι… δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για στρατηγικές! Ο Ταύρος θα αρχίσει να κάνει τα κόλπα του, μονάχα αν ζηλέψει ή αντιληφθεί ότι εσύ έχεις αρχίσει να του κάνεις νερά… Τι θα κάνει λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Θα αλλάξει ντύσιμο και στυλ, θα αρχίσει να είναι ασυνεπής απέναντί σου (σπάνιο για έναν Ταύρο), θα πετάει «καυστικά» σχόλια και υπονοούμενα και θα είναι όλο ατάκες του στυλ «θα δούμε, δεν ξέρω, ίσως, θα δείξει, δεν μπορώ να σου πω»! Με λίγα λόγια, ο Ταύρος αρχίζει να τα «μασάει» όταν δει ότι τον έχεις παραμελήσει…

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που στον έρωτα τρέφεται με το παιχνίδι, την στρατηγική, αλλά και την αταξία… Αυτό σημαίνει ότι ο Δίδυμος είναι από την φύση του αρκετά παιχνιδιάρης και κολπατζής και δεν κάθεται ποτέ φρόνιμα όταν είναι σε μία σχέση! Δεν ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική, τα κόλπα του είναι πάντα διαφορετικά και εξαρτώνται πάντα από τις συνθήκες και τον άνθρωπο που έχει δίπλα του! Για παράδειγμα, μπορεί να σου έχει τάξει να περάσετε μία ρομαντική βραδιά οι δυο σας και ξαφνικά να πας σπίτι του και αυτός να κάνει πάρτι με τους φίλους του… Συχνό φαινόμενο είναι να μην απαντάει στα μηνύματά σου ή να είναι μόνιμα απασχολημένος. Άλλες πάλι στιγμές, μπορεί με γλαφυρό τρόπο να σου εξιστορεί τις νέες ερωτικές του κατακτήσεις! Μην τσιμπάς λοιπόν… Ρίξ’ το και εσύ στο χαβαλέ και απόλαυσε τα κόλπα του! 

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα κόλπα που σκαρώνει ένας Καρκίνος για να σου τσιγκλήσει το ενδιαφέρον είναι συναισθηματικού περιεχομένου… Ο Καρκίνος φημίζεται για τους συναισθηματικούς του εκβιασμούς, για το λόγο αυτό να θυμάσαι πως θα προσπαθήσει πολλές φορές να τεστάρει τα αισθήματά σου ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική! Μπορεί να έχεις κανονίσει να περάσεις μία μέρα με την παρέα σου, χωρίς τον Καρκίνο, και αυτός εντελώς ξαφνικά την τελευταία στιγμή να σου τηλεφωνήσει, λέγοντάς σου ότι είναι χάλια και ότι σε έχει ανάγκη… Άλλες φορές μπορεί να σου πετάξει την ατάκα «Αν πραγματικά έχεις αισθήματα για μένα, τότε έλα να μείνουμε μαζί»! Σε κάθε περίπτωση, μην πέσεις στις παγίδες του, γιατί μετά θα σε κάνει ό,τι θέλει… Δείξε του πώς αισθάνεσαι, με διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που σου ζητά! 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα