Τα ζώδια και τα σημάδια φθοράς μιας σχέσης

Πολλές σχέσεις λήγουν άδοξα και μπορεί να μην μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έφταιξε και γιατί έφτασαν τα πράγματα στο σημείο του χωρισμού… Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να γυρίσουμε έστω και για λίγο το χρόνο πίσω, για να διορθώσουμε τις καταστάσεις προκειμένου να σώσουμε τη σχέση μας;

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι ο ερωτευμένος εξιδανικεύει τόσο τη σχέση όσο και τον σύντροφό του και αρνείται να δει την αλήθεια κατά μέτωπο. Ο χωρισμός όμως, δεν έρχεται ποτέ ξαφνικά, υπάρχουν πρώτα κάποια προειδοποιητικά σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι κάτι δεν πάει καλά! Αναγνωρίζοντας αυτά τα σημάδια, μπορείς να καταφέρεις να σώσεις τη σχέση σου!

Διάβασε λοιπόν το ζώδιο (και τον ωροσκόπο) του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που σου δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά! Με αυτό τον τρόπο, μπορείς και θα τα καταφέρεις να αλλάξεις τακτική, προκειμένου η σχέση σου να καταφέρει να διατηρηθεί!

ΚΡΙΟΣ

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο το πώς εκφράζει ένας Κριός την προειδοποίηση ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας… Αρχίζει να επαναστατεί, να νευριάζει με το παραμικρό και να απομακρύνεται! Χάνει το ενδιαφέρον του και δεν σε κυνηγά για να σε φέρει στα νερά του, αρχίζει και κάνει πράγματα που αρέσουν μόνο σε αυτόν, χωρίς να υπολογίζει την άποψη και την επιθυμία την δική σου! Εσύ τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Να αλλάξεις τακτική και να του δείξεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμα και τα αισθήματά σου μπορούν εύκολα να αλλάξουν! Κάνε το Κριάρι να νιώσει και πάλι κυνηγός και άφησε του τα χαλινάρια ελεύθερα! 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι σε σχέση με έναν Ταύρο, ο οποίος είναι μόνιμα στο σπίτι με τις πιτζάμες και την τηλεόραση, βλέποντας σειρές και δεν έχει καμία επιθυμία να φτιάξει ρομαντική ατμόσφαιρα για να χαρείτε τον έρωτά σας, τότε υπάρχει σοβαρός λόγος να ανησυχήσεις! Η νωχελική στάση του Ταύρου, είναι πολλές φορές το προειδοποιητικό σημάδι, ότι η σχέση σας έχει οδηγηθεί σε κάποιο αδιέξοδο. Η σιωπή ενός Ταύρου, μπορεί να κρύβει αλήθειες που πραγματικά πονάνε και που πρέπει να αντιμετωπιστούν! Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να τον ξυπνήσεις από το λήθαργο που έχει πέσει, ταρακουνώντας τα νερά και ξαφνιάζοντάς τον με έναν όμορφο τρόπο, που θα ξαναζωντανέψει τη σχέση σας.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ένας Δίδυμος κόψει τα τηλέφωνα και τις επικοινωνίες, τότε σε προειδοποιεί ότι τα πράγματα στη σχέση σας δεν πάνε και τόσο καλά! Είναι αναμενόμενο ότι ο Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα και, με την συμπεριφορά του, θα υπάρξουν στιγμές που θα σου το δείξει και εσύ θα πρέπει να το δεχτείς! Αν λοιπόν δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν ανταποκρίνεται σε όσα του λες, βγαίνει και ξενυχτά με φίλους χωρίς να σε προσκαλεί να πας και εσύ μαζί του, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση! Ο Δίδυμος είναι σαν ένα μικρό παιδί, που για να καταλάβει και να διορθώσει τη στάση του, πρέπει να του δείξεις με πράξεις το λάθος του! Κάνε ό,τι κάνει… χωρίς να φαίνεται όμως ότι προσποιείσαι! Σύντομα θα γυρίσει κοντά σου, ζητώντας το λόγο της στάσης σου… εκεί θα του δώσεις τις εξηγήσεις σου!

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα