Εντάξει, άστρα και πλανήτες είναι αυτά, τους δίνουμε πάντα τη βαρύτητα που τους πρέπει. Ωστόσο έχει πλάκα όταν καμια φορά εξηγείς τις αποτυχημένες ερωτικές ή επαγγελματικές επιλογές σου με βάση τις αστρολογικές ερμηνείες και συμπτώσεις.

Κάπως έτσι, όταν γνωρίζεις κάποιον και έχεις αμφιβολίες, φοβάσαι πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση ή νιώθεις ότι ετοιμάζεται να σου ραγίσει την καρδούλα, σου βρήκα ποια ζώδια είναι εκείνα που είναι πιθανότερο να σε πληγώσουν. Για να είσαι προετοιμασμένη δηλαδή.

Η αγάπη πονάει, φίλη αναγνώστρια, αλλά πονάει περισσότερο όταν την καρδιά σου την κρατά στα χέρια του κάποιος που ανήκει σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια.

1. Σκορπιός

Ο Σκορπιός ψάχνει το άλλο του μισό, ενώ ταυτόχρονα νιώθει ότι εγκλωβίζεται. Με το που νιώσει ότι η αγάπη και η σχέση τον περιορίζει, θέλει να την εξαφανίσει. Φοβάται να μην πληγωθεί και συνήθως η αντίδρασή του όταν ερωτεύεται είναι να φρικάρει. Αν τον κρατήσεις σε αυτή τη φάση του, θα έχεις έναν πολύ πιστό σύντροφο.

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

2. Λέων

Τα Λιονταράκια μπορούν να γίνουν τόσο εγωιστές που να ξεχάσουν ότι ο σύντροφός τους είναι άνθρωπος και έχει συναισθήματα. Αρνούνται να αλλάξουν και να συμβιβαστούν, καθώς και να κάνουν στην άκρη τις δικές τους ανάγκες για χάρη των άλλων. Αν θες να είσαι μαζί του, πρέπει να είσαι εντάξει με το ότι θα βρίσκεσαι πάντα σε δεύτερη μοίρα.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα