Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

#1- Είστε ο χειρότερος κριτής σας. Ενώ είναι εντάξει να έχετε υψηλούς στόχους, επίσης χρειάζεται να μάθετε την σημασία του να συγχωρείτε τον εαυτό σας αν δεν τους φτάνετε πάντα.

#2- Αν συνεχίζετε να εμπιστεύεστε την ιδέα της αγάπης, θα ανακαλύψετε πως αυτοί που σας πλήγωσαν στο παρελθόν δεν ήταν αληθινή αγάπη. Η αληθινή αγάπη δεν πρόκειται να σας πληγώσει και να σας συγχύσει.

#3- Μάθετε την αξία του να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αν δεν είστε εντελώς ευτυχισμένοι με το που βρίσκεστε στην ζωή σας σήμερα, μην τα παρατάτε. Μπορείτε να χτίσετε την ζωή που θέλετε, αλλά μόνο αν παραδεχτείτε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την τωρινή.

#4- Ανακαλύψτε την ομορφιά και την γαλήνη που έρχεται από μια ήσυχη μοναχική νύχτα. Δεν χρειάζεται πάντα να είστε σε εγρήγορση και να αναζητάτε την επόμενη περιπέτεια για να είστε ευτυχισμένοι.

#5- Η αληθινή δύναμη έρχεται με την ικανότητα να είστε ευάλωτοι κατά καιρούς. Το να επιτρέπετε στους άλλους να βλέπουν αυτή την πλευρά του εαυτού σας δεν σας κάνει «αδύναμους».

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αιγόκερως (22 Σεπτεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

#1- Ζήστε μια ζωή που σας κάνει να ξυπνάτε ενθουσιασμένοι κάθε πρωί. Αν δεν το κάνετε, τότε είναι καιρός να επαναξιολογήσετε το αν θα πρέπει να κάνετε μια αλλαγή.

#2- Βγείτε έξω και ζήστε την ζωή. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους και δοκιμάστε καινούργιες εμπειρίες. Αξίζετε να ζήσετε την ζωή στο έπακρο.

#3- Η αλλαγή μπορεί να είναι σπουδαίος καταλύτης για ανάπτυξη και ανακάλυψη. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να την αποφύγει λόγω του φόβου. Αντιθέτως, μάθετε να αγκαλιάζετε όλα όσα έχει να προσφέρει η αλλαγή.

#4- Μην φοβάστε να ξεκινήσετε από την αρχή. Ενώ το κουμπί επανεκκίνησης μπορεί να φαίνεται τρομακτικό ή καταπιεστικό, είναι η ευκαιρία να αναζητήσετε την ζωή που πραγματικά θέλετε.

#5- Είναι σημαντικό να αποδεχτείτε πως βρίσκεστε ακόμα σε εξέλιξη. Ενώ έχετε εκπληκτικούς στόχους και όνειρα, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να τους φτάσετε, και αυτό είναι εντάξει!

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα