Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

#1- Το να κρατάτε κακία είναι σαν να πίνετε δηλητήριο, και εσείς είστε αυτοί που θα πληγωθείτε. Μάθετε να αφήνετε τον πόνο και τον θυμό σας και να απελευθερώνετε τον εαυτό σας από την αρνητικότητα.

#2- Μάθετε να ζείτε την ζωή με ευγνωμοσύνη. Είναι εύκολο να έχετε ενοχές για το παρελθόν ή άγχος για το μέλλον. Αντιθέτως, εκτιμήστε το εδώ και τώρα.

#3- Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γιορτάσει τα επιτεύγματα σας ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μικρά είναι. Ένα μικρό βήμα μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά κάθε κίνηση προς τα εμπρός θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

#4- Η υπομονή είναι αρετή. Τα πράγματα που θέλετε περισσότερο στην ζωή απαιτούν χρόνο και αφοσίωση. Τα άμεσα αποτελέσματα μπορεί να έρθουν γρήγορα, αλλά η χαρά που θα φέρουν θα φύγει το ίδιο γρήγορα. Λίγη υπομονή θα φέρει δεκαπλάσια αποτελέσματα.

#5- Αξίζετε την ίδια αγάπη και σεβασμό που μοιράζεστε με όλους τους άλλους στην ζωή. Μάθετε να κοιτάτε στον καθρέφτη και να εκτιμάτε πραγματικά το άτομο που αντικρίζετε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

#1- Μάθετε να συγχωρείτε ακόμα και αυτούς που δεν απολογούνται για τα λάθη τους. Το να συγχωρείτε κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον καλοδεχτείτε πίσω στην ζωή σας για να σας πληγώσει ξανά, απλώς σημαίνει ότι απελευθερώνετε τον εαυτό σας από την αρνητικότητα που σχετίζεται με το να κρατάτε κακία.

#2- Σταματήστε να τα κάνετε όλα γρήγορα στην ζωή σας. Είναι εύκολο να πιαστείτε στον γρήγορο ρυθμό της κοινωνίας, αλλά μερικές φορές το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι απλώς να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την στιγμή.

#3- Μάθετε να αναγνωρίζετε τους τοξικούς ανθρώπους και κάντε τα απαραίτητα βήματα για να τους απομακρύνετε από την ζωή σας. Δεν χρειάζεται να συντηρείτε αυτή την αρνητικότητα.

#4- Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας ανησυχώντας για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να ξέρετε πως αυτοί που έχουν σημασία θα δουν το απίστευτο άτομο που είστε.

#5- Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να είστε δυνατοί και ανεξάρτητοι, αλλά ακόμα και οι πιο δυνατοί άνθρωποι πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται και να βασίζονται σε κάποιον άλλον σε κάποια σημεία της ζωής τους.

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα